19 °C

"Благодаря за секса, а сега попълни анкета, моля!"

22-годишният Найл Моран от Перънпорт, графство Корнуол, студент ва Университета в Бат се прочу по целия свят, след като сподели неочаквания финал на краткотрайна връзка.

Момичето, с което излизал около месец, го помолило да оцени нейните качества в леглото, привлекателността ѝ и индивидуалността със специално подготвена анкета, и то в писмен вид.

Найл останал шокиран от предложението и решил да сподели за случката в Twitter. В публикацията си той пише: "Не мога да повярвам, че спах с психопатка." 

Шокирана, социалната мрежа откликнала с повече от 30 000 харесвания, а за него написа и Daily Mail.

От публикуваните скрийншотове на анкетата виждаме, че тя започва така: "Благодаря за секса, а сега попълни анкета, моля!" 

Първият въпрос е свързан с външността: „Колко привлекателна ти се стори Лили?“ А възможните отговори започват от "За какво точно си мислех" до "Уау". 

После дамата пита: „Каква според теб е най-съблазнителната черта на Лили?“ и "Как би оценил секса?" Последният въпрос също е интересен: „Между другото, как се казваш? (остани с мен, ако искаш)" 

Сред коментарите под публикацията на Найл се срещат и такива: "Бих искал да знам какво си отговорил" и "Стига толкова интернет за днес".

Източник: LifeStyle

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини