57-годишен счупи ръката на бившата си съпруга при саморазправа в Кърджали

Досъдебно производство за нанесена телесна повреда е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 57-годшен мъж след скандал счупил ръката на бившата си съпруга. Разследването по случая е с оглед на чл.129, ал.2 във връзка с ал.1 от Наказателния кодекс.

Две досъдебни производства за използване на неистински официални документи са образувани в ОД на МВР с постановление на Районната прокуратура в Кърджали. 67-годишен мъж и 59-годишна жена представили в Териториалното поделение на НОИ образци за осигурителен стаж с попълни неверни данни. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващи полицаи продължават работата по случаите.

150 лв. глоба е наложеното административно наказание на 41-годишна за предизвикан скандал в сградата на институция в Кърджали на 17 ноември около 14 часа. Жената влязла в конфликт със служителка, отправила заплахи, обиди и ругатни. Решението е по Указа за борба с дребното хулиганство и е произнесено от Районния съд в Кърджали.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини