Ресми Мурад е новият председател на областната организация на ДПС

Кандидатурата на Ресми Мурад бе единодушно подкрепена  за поста  председател на Областния съвет на ДПС от делегатите на областната редовна отчетно изборна конференция.Ресми Мурад се оказа единствен кандидат след като лидерът на общинската структура на партията в Кирково д-р Ерджан Фърънджъ си направи отвод. За бившият градоначалник на Ардино гласуваха без възражения във всичките осем центъра, от които заседаваха онлайн делегатите на форума. Специална зала бе отделена на младежите в Кърджали, с което бе подчертана тяхната важна роля в избора на нов председател.

На форума присъстваха председателят на ДПС и народен представител от региона Мустафа Карадайъ, зам.-председателят на ДПС и кмет на Община Кърджали д-р инж. Хасан Азис, зам.-председателят по организациите въпроси Ахмед Ахмедов, народните представители Адлен Шефкед и Ерол Мехмед, кметове на общини, председатели на общински съвети.

Ето какво каза за Кърджали бг вести Ресми Мурад след като стана ясно, че за следващите 3 години той ще ръководи областната структура на партията:Гордея се,че съм избран да ръководя най силната областна структура на партията.Благодарен съм за подкрепата на младите членове на областната организация!Надявам се да оправдая доверието!.

Ресми Мурад е роден на 5 септември 1970 година. Основното си образование получава в село Горно Прахово, а средното в Икономическия техникум в Кърджали. След Техническия университет във Варна завършва магистратура по публични финанси в УНСС – София. Бил е кмет на с. Млечино през 2003-2007г. През 2005г. е общински лидер на ДПС в Ардино. Три мандата е избран за кмет на община Ардино.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Още новини

Последни новини