Пазарлък и безплатни прегледи тази събота в хасковската оптика "VISION"

Тази събота модерната оптика в Хасково - "VISION"  предлага изкушаваща оферта за всички, които имат нужда от диоптрични стъкла и рамки или просто искат да добавят към стила си слънчеви очила от световните топ марки.

"Цените ще са такива, каквито успеете да си договорите сами. Пазарлъкът си е нашенска черта, затова го сливаме с ден като Halloween, така хем да е изгодно пазаруването, хем да се забавляваме заедно в събота", с усмивка споделят от "VISION". Допълват, че промоциите покрай "Вси Светии" са традиция за тях и припомнят, че е имало майстори в договорките, успели да грабнат изключителни отстъпки от редовната цена.

Новост тази година ще бъдат безплатните прегледи от доказания специалист в областта на очното здраве - д-р Георги Дачев.

"За да избегнем струпване на хора и да сме в синхрон с епидемичните мерки, приемаме предварителни записвания за преглед на място или на телефон 038 536 062. По изключение ще отворим врати в събота с работно време от 10.00 до 16.00 часа", уточняват от "VISION".

В оптиката, намираща се на площад „Свобода“, ул. „Патриах Евтимий“ 1, освен с модерна апаратура, разполагат с екип от професионалисти, както и с изключително богат асортимент от диоптрични стъкла, рамки, лещи и слънчеви очила.

"Очното здраве е безспорно изключително важно, но понякога възможностите са ограничени, затова при нас имаме най-доброто от всеки ценови клас. Промоционалните дни, които организираме, са в полза на всички наши  пациенти и приятели, защото грижата за очите е наша кауза", казват още от екипа на "VISION".

Източник: Haskovo.NET
Последни новини