1 °C

ФИ.КОМ 6

Зодиите, които са убедени, че половинката им ще ги изостави

Хората с различно поведение и начин на живот изпитват различни страхове и се справят с тях по различни начини. Някои личности са по-силни както емоционално, така и психически. Други са твърде емоционално уязвими и тази тяхна слабост често се засилва с годините.

Сред 12-те зодиакални знака има няколко, които много често изпитват проблеми с доверието към своя партньор и се плашат, че ще бъдат изоставени от него.
Често тези страхове са възникнали въз основа на някакви инциденти в миналото – трудно детство, предишни раздели, объркващи и трудни ситуации... Някои знаци в зодиака са твърде чувствителни и подобни тежки събития ги правят по-предпазливи и дори параноични.

Близнаци

Близнаците са доста двойствени в подходите си. През повечето време те не могат да решат какво точно искат. Тези хора от една страна имат духовит и забавен характер, от друга страна са склонни да страдат от ниско самочувствие. Единият ден те очакват най-лошите събития в любовта, а на другия – са убедени, че всичко във връзката им е прекрасно. Близнаците са много ревниви и точно защото често се чувстват недооценени или недостатъчно обичани от партньора си. В резултат на това те или не полагат усилия да поправят проблемите във връзката си, или създават още по-големи проблеми заради своето недоверие към половинката.

Рак

Раците търсят удобство, комфорт и спокойствие във връзката си. Единственият им проблем е, че тези красиви души непрекъснато таят задни мисли, че някой не им мисли доброто. Те имат голямо въображение, съчетано с лека меланхолия. Те обичат тъгата и драмата повече от всеки друг. Те са експерти в прогнозите за предстоящи бедствия. Освен това са малко садистични в любовта. Те редовно страдат от страх, че ще бъдат изоставени от половинката си или че някакви лоши събития ще им отнемат любимия човек. Това тяхно поведение е само защитен механизъм на тяхната свръхчувствителност.

Дева

Хората от зодия Дева уж имат добра вътрешна самооценка, но винаги са по-скоро критични към своите качества и най-вече към недостатъците си. Те са склонни да виждат всичките си кусури преувеличени и са убедени, че останалите хора също ги забелязват. Следователно, тези перфекционисти се боят, че половинката им, рано или късно, ще се разочарова от тях. Когато това чувство или по-скоро този страх ги обземе, те стават нетърпими, странни и дистанцирани. Често те сами провокират проблеми в отношенията си, именно заради поведението си, изпълнено със съмнения, хлад и обвинения.

Стрелец

Сигурно се чудите как така тази фриволна и безгрижна зодия може да страда от страх от изоставяне. Е, хората от този знак твърде много държат на свободата си, именно защото се страхуват да не бъдат зарязани. Всички Стрелци искат да си запазят своето лично пространство и никога не стават твърде зависими от своя постоянен партньор. Те винаги си имат едно наум, че колкото и желани и обичани да са днес, след време може да се окажат отхвърлени и/или изоставени. Затова те искат да бъдат готови да продължат пътя си сами.

Риби

Рибите са недоверчиви и като цяло са песимисти. Те винаги си имат едно наум, че някаква гибел ги очаква в бъдещето. Хората, родени под този знак имат най-различни фобии и страхове и един от тях е именно този, свързан с изоставянето. Тези личности са много грижовни и лоялни към своя партньор, но все пак на тях им липсва смелостта да се доверят напълно и да скочат на сляпо в любовта с чисто сърце и вяра в щастливото общо бъдеще. Те стъпват във връзката някак тромаво и предпазливо и непрекъснато се оглеждат през рамо, сякаш всеки момент нещо лошо ще изскочи зад гърба им. Рибите са мечтатели, но мракът ги привлича повече от светлината.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 27.11.2020

Хороскоп за Овен

Овен
Мисли, свързани с отминали събития отново ще излязат на преден план. От тях няма да се почувствате по-добре, за това си наложете да ги забравите. Насочете енергията си за по-хубавите неща в живота ви. Дарете си малко почивка и нещо специално за себе си, заслужавате го не по-малко от всеки друг.
27 ное 2020

Хороскоп за Телец

Телец
Съчетавайки полезното с приятното, ще изживеете деня си приятно. Без да изтъквате заслугите си пред някого, ще успеете да го насочите в желаната от вас посока на мислене и заедно ще вземете решения за бъдещата си работа, цел или живот. Осигурете си време и за себе си, имате нужда от разтоварване.
27 ное 2020

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Професионални срещи и обсъждане на интересуващи ви теми са част от ангажиментите, стоящи пред вас. Ще се включите в текущ проект и ще провокирате събитията в своя полза, без разбира се да предизвиквате недоволството на колегите си. Спазвайте добрия тон в общуването и законността.
27 ное 2020

Хороскоп за Рак

Рак
С лекота ще разрешите въпрос, който отдавна ви занимава. Изпитвате необходимост от промяна и същевременно се чудите от къде да започнете. Може би от себе си, може и от дома си. Във всички случаи се нуждаете от повече движение, спортувайте и се забавлявайте. Работата ви изтощава, не се давайте.
27 ное 2020

Хороскоп за Лъв

Лъв
С набелязаните мерки за подобряване организацията на работното място ще имате своите резултати. Всички те ще се окажат важни за професионалното ви развитие и най-вече финанси. Нововъведенията ви ще срещнат разбиране и ще получите подкрепа. Сигурно е, че сте сред най-добрите и с нищо не ви превъзхождат.
27 ное 2020

Хороскоп за Дева

Дева
Предстоящите промени създават у вас напрежение, но и не ви липсват добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Правейки оценка на развитията в живота си, ще бъдете по-обективни, ако изключите нещата от емоционален характер.
27 ное 2020

Хороскоп за Везни

Везни
Настроението ви е добро, независимо от поведението на околните. В случая това е чудесно, защото вие наистина сте прави. Упоритостта в работата ви ще донесе резултат. Ще се радвате на заслужено признание, а и наградата ще бъде добра. Проявете толерантност към човек от обкръжението ви, който има свои проблеми.
27 ное 2020

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще сложите добро начало на нещо ново в живота си днес. Положителните промени ще ви заставят да станете по-търпеливи към себе си и околните. То няма да ви коства големи усилия, защото сърцето ви е широко и в него има място за много обич и човешка топлина. Щастливите мигове ще последват и трайно ще се настанят в живота ви.
27 ное 2020

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Денят не е подходящ за започването на нещо ново. Задоволете се с изпълнението на обикновените си задължения, дори да ви се струват досадни. Не давайте обещания, за които знаете, че са трудноизпълними. Вечерта прекарайте в шумна компания.
27 ное 2020

Хороскоп за Козирог

Козирог
Сега вие сте творци на своето щастие. Най-вече от вас зависи да направите денят си успешен. Очакват ви изненади от всякакво естество и се налага да бъдете много внимателни в действията си. Погрешна стъпка може да ви донесе доста неприятности. Намерете време за любимия човек, защото нещата там не вървят гладко. Или може би е време за нова връзка?
27 ное 2020

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днешния ден предлага сериозно предизвикателство за вас. Мотивацията ви за работа е толкова висока, че нищо не може да ви откаже от онова, което сте си наумили. Можете да разчитате на ваш приятел в момент, когато се нуждаете от съвет. Бъдете концентрирани и резултатите ще са налице.
27 ное 2020

Хороскоп за Риби

Риби
Ще придвижвате напред делата си, но наред с работата си е добре да се погрижите интересите ви да бъдат защитени. Използвайте контактите си и създайте условия за развитие на идеите си. Има потенциал в тях, стига да ги популяризирате и направите достъпни за повече хора. В желанието си да зарадвате близки хора ще влезнете в разходи.
27 ное 2020
Последни новини