Потвърдиха за катастрофата при Белите брези,полицията нищи случая

53-годишен мъж бил настанен в болница, след като бил блъснат от лек автомобил „Рено“ с 59-годишен водач. Пътното произшествие станало вчера малко след 9,30 часа на разклона за ТК „Бели брези“. Пострадалият бил транспортиран до кърджалийската болница, където установили фрактури на крака и в областта на рамото. Тестът за алкохол на водача, направен с техническо средство, е с отрицателен резултат. Дежурна оперативна група от РУ-Ардино извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

Само с материални щети е другото произшествие през вчерашния ден. Около 7,30 часа на кръстовището между бул.“Христо Ботев“ и ул.“Стефан Стамболов“ в Кърджали 48-годишен водач на „Деу“ блъснал „Шкода“. Не е констатирана употреба на алкохол. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Пожари. Сигнал за горящо електрическо табло в сграда в областния град е подаден тази сутрин около 3,30 часа. Екип на пожарната служба в Кърджали е бил на мястото на произшествието. Изгоряло е таблото, няма други щети.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини