Карантинираха клас в „Славейков”, заразените с коронавирус през последното денонощие са 19

Клас от СУ”П.Р.Славейков” е карантиниран вчера от здравните власти, поради контакт с вирусоносител. Това съобщи за Кърджали бг вести директорът на Дирекция „Надзор на заразните болести” в Районната здравна инспекция д-р Таня Беловска.

 Общият брой на заразените с COVID 19 през изминалото денонощие е 19. От тях 10 са от Кърджали и 9 от региона. Мъжете са 10,а жените 9. Възрастовия диапазон е от 29 до 77 години.

Няма констатирани огнища. Повечето пациенти са се изследвали по свое желание.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Ро
    Родител
    3 -1
    12:33, 21 окт 2020
    А къде е самозабравилия се директор? Болен за кариера, никъде го няма в грижите към хората. Единствено неговите съветници и то МОРАЛНО НЕ ЛЕГИТИМНИТЕ , все още ги няма в дарителската кампания за болницата! /без Дидо/
  • 2
    Св
    Свидетел
    2 0
    12:59, 21 окт 2020
    Вярно, същия директор през м. май, за да се самопокаже, наруши всички противоепидемични правила и събра на едно място много деца без маски, без дистанция и без дезинфектанти.Дали му потърсиха отговорност? Той се вживява над закона, правилата!
  • 3
    Жи
    Жител с. Завоя
    1 0
    13:08, 21 окт 2020
    Ние с. Завоя подкрепяме този директор за Президент, за да клевети свои.....
  • 4
    Уч
    Учител
    0 -1
    04:32, 22 окт 2020
    Празни приказки!
    Само думи, висящи във въздуха.
    Гръмки претенции, но ... без никакви конкретни, точни, основателни аргументи.
    По конкретика, за да ви се поизясни малко картинката, че май нещо ви е замъглен погледът. Мероприятието по изпращането на абитуриентите - сигурни ли сте за неспазването на противоепидемични мерки? Или си говорим просто ей така?! Лично аз разполагам с цели 3 пълни видеозаписа, направени от професионален оператор.
    А твърдението, че са прескочени наредбите за подобни мероприятия??? Четете бе, хора, четете. Подчертано е - по преценка на ръководството на всяко конкретно училище! А желанието и на абитуриенти, и на родители, бе да стъпят за "последно" в любимото си училище, без да прекъсват традицията, може би непозната за вас дума.
    В този смисъл, не посягайте към голяма, и то много, хапка за вашата уста.
    Освен ако не горите от желание да Ви заседне. Добронамерен съвет. Въпреки "коректния" тон от ваша страна. Занапред, по-спокойно, скромно и най-вече ... умната!
  • 5
    Уч
    Учител
    1 -1
    05:09, 22 окт 2020
    Относно даренията...
    Не съм чел някъде това да е задължение нито на господин Багдасаров, нито на СУ "П. СЛАВЕЙКОВ". Ако разполагате с такова "правило", ще съм ви благодарен да ми го пратите,
    барем го видя и аз.
    Сега вероятно ще ме посъветвате да погледна на нещата откъм морална гледна точка. Правя го, постоянно. И имам за Пример точно Хората, които оплювате. Този принцип е под номер 1 при Тях. За разлика от такива като вас, при които тотално липсва!
    Няма да тръгна да изброявам постоянните, безбройните благотворителни дейности, които и Ученици, и Учители, и Училище, не се уморяват да редят една след друга. Но на дела, и то тихо, без афиширане, без постери като вашите, по вестници и т. н. И, не на последно място, отделят, по свое желание, Децата - от своите стотинки, Учителите - от "огромните" си заплати, Родителите им - от отделените за месеца "неограничени" средства. А не размахват наляво и надясно колко стотачки са дарили!
    Светна ли ви лампичката?! Или да включа по-мощните прожектори???
    За вас толкова.
    Адмирации за Шампионите от "Славейков"!
    Специални - за Ученическия парламент, различен, креативен, единствен!
  • 6
    Ис
    Истина
    1 0
    09:28, 22 окт 2020
    04.32,05.09 Когато фактите говорят и боговете мълчат! Йезуитски оправдания, поредни лъжи на самопровъзгласил се, болен кариерист "министър в сянка". Няма капка срам да заблуждава, подвежда и да лъже за пореден път нас кърджалийци. Ако имаш поне малко достойнство, ОТТЕГЛИ СЕ, драги Ким Чен Ун! Прекали с много неща!
  • 7
    Бо
    Бойна
    1 0
    10:01, 22 окт 2020
    Цялото село Дружинци ние сме с директора. Той е майстор по лъжи, клевети, интриги, манипулации и да цапа свои. Не само"министър в сянка" - негов кариеристичен мерак, ние го подкрепяме за председател на НС на БСП, както подкрепя Тръпкова/смях в залата/
  • 8
    Пр
    Проблем
    1 0
    10:21, 22 окт 2020
    Големият въпрос е как е с МОРАЛА този нарцис самонадеен? Дори съседите ни от кв"Боровец" са много в час, по-честни от него............ Крайно време е да се махне
Последни новини