Кадетките на СКТМ „Юнак“ – шампионки на България до 18 години

За първи път, кадетките на Спортен клуб по тенис на маса „Юнак“ – Ардино спечелиха шампионската титла на отборното републиканско първенство до 18 години. Макар, че средната възраст на тима е 14 години, талантливите ардински тенисистки са с най-добрите точкови показатели при 18-годишните.

Отборът на шампионките се състои от: Цветелина Георгиева, СиделяМутлу, Демет Мехмед, СечилФейзулова, Фунда Ибрямова и Даниела Сурчева.

Кадетите на СКТМ „Юнак“в състав: Нурхан Халилходжа, Дженгиз Ахмедов и Арда Джебеджисе класираха на 5-то място в отборната надпревара до 15 години.

„С тази шампионска титла в тази възрастова група момичетата ни записаха имената си със златни букви в историята на ардинската школа по тенис на маса. Те показаха, че когато имаме поставени ясни цели и сме постоянни я това, което вършим, няма значение откъде си, за да бъдем най-добрите“, заяви треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин. Той подчерта, че за успехите на това поколение, огромен принос има ардинската общественост, както и безрезервната подкрепа на общинското ръководство  в лицето на кмета инж. Изет Шабан.

Гюнер Шукри

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини