„Честен крадец” и „Ненормален” на екран в Кърджали

    Тази седмица в кино Роял Кърджали има две премиери: "Честен крадец" и ''Ненормален".

    „Честен крадец”

    Драма, Екшън, Криминален

    САЩ, 2020, 99 минути

    Сценарист: Марк Уилямс

    Режисьор: Марк Уилямс

    Продуцент: Марк Уилямс, Майлс Нестъл, Тай Дънкан, Крейг Чапмън, Йохан Луп

    В ролите: Робърт Патрик, Лиам Нийсън, Джей Кортни, Жасмин Сефас Джоунс, Джефри Донован, Кейт Уолш, Антъни Ремос


     

    За филма


    Нийсън е в ролята на обирджията на банки Том Картър, който наскоро е откраднал 9 милиона долара. За късмет обаче той се влюбва и решава да се опита да изчисти името си и съответно да се оттегли от престъпния бизнес. Лесно е да го решиш, но е трудно да осъществиш подобни нещо, ако си на негово място.


     

    Още повече, че по петите му са две корумпирани ченгета на ФБР (в ролите са Антъни Ремос и Джей Кортни), които успяват да го измамят. Сега Том се вижда принуден да си припомни старите навици, ако иска да остане жив.

    „Ненормален”

    РЕЖИСЬОР

    Дерик Борте

    АКТЬОРИ

    Ръсел Кроу, Карън Писториус

    СИНОПСИС

    Носителят на "Оскар" Ръсел Кроу е звездата в "Ненормален" - напрегнат психологически трилър, разкриващ крехкия баланс в напрегнатото ни общество, проследявайки как нещо, което мнозина от нас са изпитвали - изнервеността по време на шофиране, може да доведе до непредсказуеми и ужасяващи последици. Рейчъл (Керън Писториъс) закъснява за работа. На светофар се спречква с непознат шофьор (Кроу), чийто живот го е накарал да се чувства слаб, безличен и незабележим. Скоро Рейчъл разбира, че не само тя, но и всички, които обича, са се превърнали в мишена на мъжа, решил да докаже, че е някой, като даде на жертвата си няколко смъртоносни урока... Как ще завърши тази опасна игра на котка и мишка, доказваща единствено, че човек никога не знае кога може да попадне на някой откачен?

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини