Млад мъж си взе за изгора непълнолетна, заживя с нея в махалата на Перперек

Досъдебно производство за незаконно съжителство с непълнолетна, ненавършила 16 години, е образувано в РУ-Кърджали с постановление на Районната прокуратура. 21-годишен е живял с непълнолетната в село Перперек. Сектор „Криминална полиция“ и разследващ полицай продължават работата по случая.

Проверка за управление на нерегистрирано моторно превозно средство е започната в РУ-Кърджали. 55-годишен се придвижвал с „Мерцедес“ и бил спрян в хода на специализирана операция от полицейски служители, които установили, че моторното превозно средство е с прекратена регистрация на основание чл.143, ал.10 от ЗДвП за липса на задължителна застраховка „Гражданска отговорност“.

Неправоспособен водач с нерегистрирано моторно превозно средство е бил установен от полицейски служители на РУ-Крумовград в хода на специализирана операция. Около 15 часа вчера в село Пашинци бил спрян за проверка ученик, който се придвижвал с АТВ. При справка станало ясно, че превозното средство е нерегистрирано, без табели, а водачът е 14-годишен и не притежава свидетелство за правоуправление. Група „Охранителна полиция“ в управлението продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини