Партиен възход: Вижте кого изключи от партията си Слави Трифонов

Да, вече не съм областен координатор на "Има такъв народ". Да, свързано е с посещението на премиера Бойко Борисов в Северозападна България. Това заяви пред "Конкурент" Росица Кирова.

Лидерът на "Има такъв народ" я заличи като местен представител на партията, след като тя се качи в джипа на премиера Бойко Борисов и седна на кафе с него. На мястото на Кирова застава Светла Стойкова, която, по думите ѝ, е "доблестен млад човек".

"Нямаше как да откажа тази среща, защото през последните 5 месеца аз и хората от "Единни за промяна" свършихме доста, за да стартира проектът.

Ние работихме заедно с областния управител Момчил Станков, бяхме на срещи в МРРБ и АПИ, съдействахме да тръгне ремонтът", коментира Кирова.

Тя не се чувства жертва на обстоятелствата и не съжалява, че се е качила в джипката на Борисов.

"Достоен човек съм и не смятам, че трябваше да откажа тази среща. Хората във Видин знаят, че хвърлихме доста усилия, за да се случи този проект. Ние провокирахме правителството да отдели пари и да започне рехабилитацията. Щеше да е несериозно да помисля за политическите си амбиции, за да угодя на партията. Аз обичам Видин и оставам вярна на себе си", добави Кирова.

На шега дамата каза, че не е облякла бяла риза – "като за разстрел" при срещата си с Борисов, а е била в черно-бяла рокля, каквито са цветовете на живота ни. Тя допълва, че не Слави Трифонов, а Тошко Йорданов ѝ съобщил, че е изключена. Накратко, казаха ми, че моето поведение можело да подложи на атаки партията, казва тя.

Източник: Novini

Facebook коментари

Коментари в сайта (4)

 • 1
  Ос
  остава до гроб
  8 -5
  17:48, 2 сеп 2020
  Ку..вата си остава ку..ва до ГРОБ , пардон до ГЕРБ.
 • 2
  Фи
  Фитил
  8 -5
  17:57, 2 сеп 2020
  Сега си сложи един фитил и си взриви п.....а, проста и тъпа фитка
 • 3
  Фи
  Фитнес
  7 -2
  18:50, 2 сеп 2020
  Виж се на какво си заприличал бе, свиньо дебела!
 • 4
  3 -5
  19:41, 2 сеп 2020
  Гласуваш за Трифонов - получаваш отново Борисов.
Последни новини