Доналд Тръмп обеща "рекордно благоденствие", ако бъде преизбран

Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща, че страната му ще се радва на "рекордно благоденствие", ако той бъде преизбран, предаде ДПА.

В речта си, с която прие номинацията на републиканците за кандидат-президент, той обеща "отново да възстанови най-великата икономиката в историята" и каза, че ще създаде "нов дух на единство".

Тръмп очерта оптимистична картина на бъдещето на Америка, включително обеща победа над коронавирусната епидемия, предаде Асошиейтед прес. Той подчерта обаче, че тези светли хоризонти са възможни само ако той победи на изборите съперника си, кандидата на демократите Джо Байдън, когото още веднъж остро атакува.

"Прекарахме последните четири години, оправяйки щетите, които Джо Байдън нанесе през последните 47 години", заяви той, имайки предвид кариерата на Байдън като сенатор и вицепрезидент. Байдън не е спасителят на американската душа, той е разрушител на американски работни места и ако получи възможност, ще бъде разрушителят на величието на Америка, каза Тръмп. Байдън ще прехвърли американски работни места в Китай. Неговият дневен ред е "Произведено в Китай, а моят е "Произведено в САЩ", заяви президентът.

Тръмп се представи като последната преграда, предпазваща американския начин на живот, който е под обсада от радикални сили, и заяви, че дневният ред на демократите е "най-екстремисткият набор от предложения", предлагани някога от кандидат, номиниран за президент от голяма партия.

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини