Трима пострадаха леко при катастрофа, единият попадна в болницата в Кърджали

Трима пострадали леко при пътно произшествие в землището на село Орех снощи около 21 часа. 18-годишен водач на „Фолксваген“ загубил контрол над управлението, колата напуснала пътното платно и спряла в канавка. Шофьорът бил транспортиран до Спешното приемно отделение в болницата в Кърджали и настанен под наблюдение. Двамата му 20-годишни спътници били прегледани от спешните медици и освободени. На водача е взета кръвна проба за анализ. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Екип на пожарната служба в Крумовград обезопасил автомобила и почисти в района на катастрофата.

Четирима пожарникари от службата в Ардино загасили запалена горска постеля и с бързата намеса предотвратили разпространението на огъня в 200 декара горски масив в землището на село Бял извор. Сигналът за произшествието, възникнало след мълния, бил подаден около 16,30 часа вчера. Час по-рано екип на службата в Момчилград загасил горящи треви и храсти в землището на село Сушево. Небрежна работа с огън причинила пожара.

Екип на службата в Кърджали помогнал за пренасяне на болна жена до специалния автомобил на спешните медици.

14 служители на РДПБЗН-Кърджали са били изпратени на 24 август и 25 август в помощ на Районната пожарна служба в Хасково.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини