Куче нахапа 36-годишна жена, спешни медици се намесват

Полицията в Кирково изяснява случай с нахапана от куче 36-годишна жена. Инцидентът станал в село Бенковски около 20 часа снощи. На пострадалата била оказана медицинска помощ в спешния филиал във Фотиново, след което била освободена. Група „Криминална полиция“ продължава работата с оглед на чл.325в, ал.1 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство за документ с невярно съдържание е образувано в ОД на МВР с постановление на Районната прокуратура. Декларация с попълнени неверни данни била подаден в сектор „Пътна полиция“ при процедура по издаване на свидетелство за правоуправление на МПС. Сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ и разследващ полицай работят по случая.

За хулигански действия двама са били задържани вчера в РУ-Кърджали. При свада от битов характер между трима в село Мургово на 32-годишен били нанесени удари, в резултат на което получил счупване на ребро. След подаден сигнал за инцидента, станал на 24 август около 20,30 часа, по случая били задържани двама мъже на 24 г. и 54 г. Сектор „Охранителна полиция“ извършва проверка с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс.

За неизплатени издръжки е започната проверка в РУ-Кирково с постановление на Районната прокуратура в Момчилград. 42-годишен баща дължи на двете си деца около 7500 лв. от определени със съдебно решение месечни вноски. Група „Охранителна полиция“ в управлението извършва проверката по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини