22 °C

Ремонтират спортните игрища на СУ „Св. Паисий Хилендарски“ за близо 200 000 лева

Изображение 1 от 4

  В ход е изпълнението на ремонт на спортните игрища в СУ „Паисий Хилендарски“, съобщиха от община Хасково. Той се извършва по проект „Красива България“, проектно предложение „Подобряване на социалната инфраструктура“.

  Споразумението между Община Хасково и Министерство на труда и социалната политика за финансиране по проект „Красива България” е подписано на 14.02.2020 г.

  Днес хода на строителните работи провериха заместник-кметът с ресор „Строителство“ Динко Тенев и заместник-кметът с ресор „Образование“ Мария Вълчева, както и експерти от отдел „Строителство“ в община Хасково.

  В СУ „Св. Паисий Хилендарски“ се извършва ремонт на прилежащата инфраструктура на училището, частично премахване, изграждане и ремонтиране на компрометирани монолитни стълбища и трибуни към спортни игрища, изграждане на нови подпорни стени, полагане на нова бетонна настилка, полагане на нова асфалтова настилка по игрищата, ситуирани в югоизточната част на имота.

  Предвижда се цялостно разрушаване и премахване на съществуващите бетонни трибуни и стълбищни рамене. Старата асфалтова настилка ще се фрезова, ще се изпълни битумен разлив и ще се положи нов асфалт. Ще се изградят нови трибуни, стълбищни рамена и подпорна стена с монолитна стоманобетонна конструкция.

  Стойността на строително-монтажните работи е 198 491,06 лв. без ДДС. Срокът за изпълнение – 4 месеца.

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (8)

  • 1
   Mu
   Mustafa Kerim
   12 -2
   15:26, 11 авг 2020
   "бъдещето на Хаскьой" е в това училище, има в предвид след 7. клас..
  • 2
   Су
   Сурнѝ!
   15 -3
   16:04, 11 авг 2020
   Новите трибуни чамови ли ще са, че за тези пари трябва да са от махагон?
  • 3
   Из
   Изпатила
   18 -6
   16:13, 11 авг 2020
   Крадливата директорка дебело ще намаже филията!
  • 4
   Ха
   Хасковлия
   11 -1
   18:13, 11 авг 2020
   В дворовете на Васил Левски, Езикова гимназия се правят два пъти по малко неща, а стуват по 500 000лв...
   • На
    Намерил довод
    4 -2
    18:35, 11 авг 2020
    Моля другарко и той пишка на оградата...
  • 5
   Ма
   Марчев
   9 -5
   20:06, 11 авг 2020
   Нере за Динко Тенев ухаеш на пот и леш и веселата вдовица крадливите управници на Хасково.
  • 6
   Ге
   Гешя
   9 -3
   22:38, 11 авг 2020
   С Хасково е свършено няма го вече с този кмет застой голям нищо не се прави и няма и да се прави!
  • 7
   Ал
   Алоооууу
   4 0
   01:50, 12 авг 2020
   Кмете, а улиците КОГА? Целия град е в дупки...

  Хороскоп за 19.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  19 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  19 сеп 2020
  Последни новини