Бившата на Майкъл Джаксън се отказа от родителски права. За 4 млн.

Деби Роу, майка на двете по-големи деца на Майкъл Джаксън се е отказала от родителски права. В замяна семейството на покойния крал на попа ще изплати на бившата съпруга 4 млн. долара.

Майкъл Джексън бе женен за медицинската сестра Деби Роу от 1996 до 1999 год. От този брак са синът му Принс Майкъл-младши, който е на 12 год в момента, и единайсетгодишната Парис Майкъл Катрин. Третото дете, 7-годишният Принс Майкъл II е от майка, чието име не се споменава.

След развода Деби Роу даде правата да възпитава децата на Майкъл Джаксън, за което и бяха платени 8 млн.долара плюс 900 хил/годишно през следващите 5 години.

През 2001 год, когато обвиниха Майкъл Джаксън в сексуално посегателство над непълнолетни, Деби Роу поиска да и възстановят родителските права. И бързо се отказа от тях срещу компенсация от 4 млн.долара и къща за 900 хиляди.

След смъртта на Майкъл Джаксън попечителството над децата временно получи майка му, Катрин Джаксън. Деби Роу за пореден път предяви претенциите си.  Окончателно решението за попечителство ще бъде взето от съда на 20 юли.

Според осведомени източници това са последните 4 милиона, които Деби Роу получава от семейство Джаксън. Този път тя ще бъде лишена от родителски права окончателно и безвъзвратно.

Пълен текст

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини