Вижте последната репетиция на Джако (видео)

След смъртта на Майкъл Джексън на 25 юни, започнаха всякакви спекулации около живота му - негови ли са децата, кои ще се грижи за тях, какво е завещанието му, както и за здравословно му състояние и причините за внезапната му смърт.

Да, всички сме наясно, че Джако злоупотребяваше с лекарствата, че може би именно тази негова зависимост сложи край на живота му, че погуби Човека, който покори целия свят със своята музика.

Но, нека оставим Краля на попа да почива в мир и да си примопним защо толкова много хора го обичаха, защо феновете неудържимо плачеха и изпадаха в истерия при изпълненията му.

Звездата изглежда в страхотна форма, танцувайки по време на изпълнението на хита му "They Dont Care About Us".

Фотографът Кевин Мейзър, който е присъствал на последното му шоу, казва: "Гледах го с възхищение. Майкъл се беше завърнал и то със стил".

"Той беше невероятно щастлив и изпълнен с енергия. Джако пя в продължение на близо 2 часа. Спря се само няколко пъти, за да уточни аранжиментите и да поработи по движенията с танцьорите.

Всяко парче, което изпълняваше, звучеше страхотно. Честно, нямах търпение да видя истинското шоу."

Турнето му в Лондон This Is It, което трябваше да стартира през юли, се състоеше от 50 концерта. По последна информация част от тях ще се състоят, но в памет на Джако. Очаква се куп звезди да се качат на сцената, за да пеят неговите хитове, включително братята му от Jackson 5, сестра му Джанет Джексън и близката му приятелка Мадона.

Вижте тук последнaта репетиция на Джексън, записана на сцената на Staples Center в Лос Анджелис на 23 юни, два дена преди трагичната му смърт.
Източник: yellow.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини