Инсталация с 200 разноцветни чадъра оцветява Момчилград

Изображение 1 от 2

    Красива арт инсталация с 200 разноцветни чадъра оцвети градския парк "Нури Адалъ" в Момчилград. 

    Идеята за артинсталацията е на общинска администрация, а повод е 11-ата Международна среща на момчилградчани "Момчилград винаги в сърцето ми".

    Чадърите "плават" над главите на минувачите и създават уникално настроение, с преминаващите през артинсталацията слънчеви лъчи. На алеята е разположена фотоизложба "Момчилград преди и сега", която представя града в миналото и неговото настояще.

    XI Международна среща - 2020 „Момчилград винаги в сърцето ми!” започва на 23 юли и ще продължи до 25 юли, събота

    Онлайн поздравления от почетни граждани и личности, прославили Момчилград по света се излъчват на електронен билборд в градски парк „Нури Адалъ” , в официалната фейсбук страница на Община Момчилград и в Youtube канала на Община Момчилград. Пак там може да бъде гледана и онлайн музикалната програма с участието на самодейни състави от общината., както и церемонията по удостояване нс грамоти на ученици и техните преподаватели за постигнати успехи в национални олимпиади.

    Днес поздрави към родния град отправи Здравко от дует "Ритон", който споделя с мили думи някои свои спомени за всички свои "първи" неща в любимия Момчилград.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини