Борисов: Няма да затваряме, 40% не вярват, че има коронавирус

Ние няма да затворим сега, колкото и да е тегаво усилваме болниците и юли и август да го преминем това като заболяване. В това увери премиерът Бойко Борисов пред журналисти при откриването на четирилентовото трасе до Слънчев бряг.

За това контролираме внимателно, чекираме и гледаме болниците с щаба. Хората искат да си почиват, посочи Борисов, който истински се радва, че българите така са организирани на ГКПП за Гърция.

40% не вярват, че има коронавирус, като Борисов слуша повече генерал Венцислав Мутафчийски, но слуша и доц. Мангъров. Щабът, ако ги питам, ще ми предложат да затворя абсолютно всичко. Всеки може сам да се прибере вкъщи, да се заключи и да стои там - не е забранено. Защо искате със заповед да го забраним, не се скупчвайте, пазете се, настоя Борисов.

Днес Борисов бе и на пречиствателната станция на Китен и Приморско. "Това са обществените поръчки, така работи българският бизнес. Това моят отговор на разединителя. От ден първи той се държи като разединител", написа той във профила си.

Източник: news.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (8)

  • 1
    Де
    Делян Шишев
    30 -9
    12:43, 5 юли 2020
    Бойко, отиваш си, бате.
    • Ме
      Мечтай си
      8 -16
      19:25, 5 юли 2020
      Мечтай си нещастник.. Пожарникарския шланг е дебел... Виж коментара
  • 2
    Са
    Само
    10 -4
    15:07, 5 юли 2020
    не разбрах-завършено ли е разширението на тези пречиствателни станции.Проектът стартила преди 3 години.
  • 3
    Ка
    Калоянов
    18 -15
    15:21, 5 юли 2020
    Този най-обикновен грипен вирус ,маркетингово го направиха да изглежда като най-смъртоносния вирус в човешката история.и насадиха страх и ужас у всички хора по света.затвориха и спряха икономиките да работят,направиха хората масово да са безработни,което ще доведе до невиждана рецесия.и хората по света ще обеднеят отново.Така кукловодите на световния полит ,,елит,, им наредиха да го направят и го направиха.на същите тези политици не им пука за обикновенните хора и това какво ще ги сполети,защото всички марионетки са милионери или милиардери,натрупали незаконните си пари ,от криминала дейност докато са на власт. Нacтoящaтa игрa e нaчaлoтo нa плaнирaния най-голям грабеж в човешката история,измaмa, в рeзултaт нa кoeтo aктивитe и нaтрупвaниятa нa мнoгo cтрaни, кoмпaнии и чacтни лицa щe бъдaт eфeктивнo прeрaзпрeдeлeни в пoлзa нa нacтoящaтa финaнcoвa oлигaрхия, и пo-кoнкрeтнo cрeд cтoтицитe нeйни cъcтaвни ceмeйcтвa. Ще спечелят 50-100 трилиона долара от цялата тази измислена истерия с която психясаха целия свят.
    • Ел
      Елитен кукловод
      21 -21
      16:32, 5 юли 2020
      Аман от тъпаци , дето си измислят разни конспиративни теории само за да се почувстват по- значими и да има кого да обвиняват за нещастните си животи! Да, Калоянов, имам предвид теб и всички които разсъждават като теб... Нека вас да си ви пипне вирусчето, пък вие не вярвайте, че го има или се надъхвайте, че е само обикновен грип. Изкарайте го и после приказвайте пак за истерии и психози!
  • 4
    Хв
    Хвалипръцко
    18 -8
    22:02, 5 юли 2020
    Пои света уж върлува КОВИД 19 но в Бългаерия вируса БОЙКОВИД 19 Лесно няма да се4 отървем от него
    • Фъ
      Фърчипръцко
      3 -4
      16:41, 6 юли 2020
      Няма страшно аз съм зеления чорап Фърчипръцко и идвам на дрон да ви управлявам.
  • 5
    Др
    Дрончик
    0 -1
    18:12, 7 юли 2020
    Фърчипръцко кара само руски летящи щайги и жена му я карат все в насрещното и я обслужват на задната седалка...
    А френските и американските самолети Рундю ги кара, ама само на задната седалка...
    Славяновския Каунь толкоз може...
    Муа ха ха ха хаааааоо аааа!!!
Последни новини