Заловиха наркоман с "трева" в Кърджали, съхранявал и семена за посев

Марихуана и семена от наркотик са били открити от криминалисти от РУ-Кърджали при проверка в жилище на 19 юни около 21,30 часа. В апартамент в областния град, обитаван от 38-годишен, полицаите намерили суха листна маса, която при извършен тест реагирала на марихуана и 26 броя семена от същия наркотик. Веществата са иззети, а притежателят им е бил задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство по чл.354а, ал.3, т.1 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство за кражба е образувано в РУ-Кърджали след подаден сигнал, че от фирмено помещение изчезнали медни кабели. Дежурна оперативна група е извършила оглед. Работата по случая продължава разследващ полицай. Издирва се извършителят на деянието.

. Паянтова постройка изгоряла в село Перперек на 20 юни около 9 часа. За потушаване на огъня, причинен от небрежна работа с огън, бил изпратен екип на пожарната служба в Кърджали. Пожарникарите загасили пламъците, преди да се прехвърлят върху сграда в близост.

Спасителен екип на службата в Момчилград уловил змия в двор на кооперация в града. Сигналът за помощ бил подаден на 19 юни около 13 часа. Служителите пуснали змията извън града.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (3)

  • 1
    Na
    Nature
    0 -1
    12:09, 22 юни 2020
    Когато легализират тревата, България ще просперира като Холандия... Точно затова вечно ще страдате от скапаната власт.
    • На
      Наркоман
      0 0
      12:52, 22 юни 2020
      Ходи са друсай в някой ъгъл и пази тишина.заради такива пропаднали наркоманчета като теб измря сумати народ
  • 2
    Ко
    комунист
    0 0
    15:58, 22 юни 2020
    Ей, аман от малоумни комунистически отрочета... И автора на статията бълва бисери, че и съмишленици има в коментарите. Прости, тесногръди и необразовани хора. Марихуаната не е наркотик, а лекарство.
    Конкретно до спрелия тип отгоре, смъртни случаи свързани с канабис няма нито един в световен мащаб, не щеш ли свързани с алкохол например или НАРКОТИЦИ има безброй, но в нашта пропита от мафиотски игри държава не се прави разлика между тревата и кокаина.
Последни новини