Нова нагла кражба в Крумовград, търсят парите на златотърсачите

Сигнал за открадната голяма сума пари и златен накит от частен дом в Крумовград е бил подаден снощи в полицейското управление. Дежурна оперативна група е извършила оглед на мястото на произшествието. Образувано е досъдебно производство и се издирва извършителят на престъплението.

Нерегистрирано оръжие е било открито и иззето в хода на специализирана операция за противодействие на конвенционалната престъпност и осигуряване на обществения ред в малките и отдалечени населени места на територията на РУ-Джебел. При проверка в частен дом в село Софийци полицейски служители намерели въздушна пушка с монтиран оптичен мерник, газов пистолет и пълнител за него, които не са били регистрирани по надлежния ред. Оръжията са иззети и са на съхранение в полицейското управление. Работата по случая продължава група „Охранителна полиция“. 

170 лв. глоба е наложеното административно наказание на 29-годишен, който в неделя около 18 часа предизвикал скандал през магазин в село Звънарка и отправил ругатни и закани към двама местни жители. Санкцията е по Указа за борба с дребното хулиганство, а решението е на Районния съд в Крумовград.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини