23-годишен с "Дачия" и нагази в нива след шофиране като за рали

23-годишен водач на „Дачия“ катастрофирал в землището на село Чакаларово вчера около 14,30 часа. Шофьорът загубил контрол над управлението вследствие на несъобразена скорост, колата напуснала пътното платно и спряла в крайпътна нива. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

 Бързо производство е образувано в РУ-Ардино за управление на моторно превозно средство, което не е регистрирано. В хода на специализирана операция полицаи проверили 68-годишен, който се придвижвал с мотоциклет в село Падина. При справка станало ясно, че моторното превозно средство е без регистрация. Водачът е  задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Разследването е по чл.345, ал.2 от Наказателния кодекс.

Сигнал за противозаконно отнет лек автомобил „Фолксваген“ от село Овчари е бил подаден снощи в РУ-Крумовград. Криминалисти от полицейското управление започнали незабавно работа по разкриване на престъплението. Автомобилът бил обявен за общодържавно издирване. Тази сутрин колата била открита в района на село Козино. Образувано е досъдебно производство и работата продължава разследващ полицай.

 Сигнал за помощ е бил подаден снощи в 22,20 часа в РСПБЗН-Ардино. В пожарната служба било съобщено за паднала крава в изкопан канал в село Брезен. Двама пожарникари изтеглили животното.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини