2 °C

BMW Гран купе 2 официално излиза на пътя

Изображение 1 от 3

  С първото BMW Серия 2 Гран купе (среден разход на гориво: 7.1–4.2 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 162–110 г/км) BMW въвежда наложилата се успешно в по-високите автомобилни класове концепция на купе с четири врати за пръв път и в премиум компактния сегмент. Екстравагантната алтернатива на класическите седани поставя акценти по отношение на индивидуалността, естетиката и емоционалността и ги комбинира с иновативно управление и свързаност, висока пригоденост за всекидневието, както и типичната за BMW динамика на управлението.

  BMW Серия 2 Гран купе ще се продава по целия свят и като екстровертно купе с 4 врати предлага особено вълнуващ достъп до продуктовото портфолио на BMW. Автомобилът разполага с идеалните предпоставки да въодушеви нови, ориентирани към дизайна целеви групи от градовете с типичната за марката радост от шофирането и е атрактивно обогатяване на гамата най-вече за пазарите с висок афинитет на клиентите към триобемните каросерии.

  Базовите цени в Германия ще са 31 950 евро за BMW 218i (среден разход на гориво: 5.7–5.0 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 131–114 г/км), 39 900 евро за BMW 220d (среден разход на гориво: 4.5–4.2 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 119–110 г/км) и 51 900 евро за върховия модел BMW M235i xDrive (среден разход на гориво: 7.1–6.7 л/100 км; СО2 емисии (комбинирани): 162–153 г/км).

  Също като купетата с четири врати на BMW Серия 6, BMW Серия 4 и BMW Серия 8 и BMW Серия 2 Гран купе демонстрира висока ориентация към дизайна със спортни и емоционални линии, прозорци без рамки на страничните врати и особено изразително, екстровертно излъчване. Тя е съчетана с висока пригодност за всекидневието и много добро предлагане на място в интериора, както и голям багажник.

  В тон със спортно-динамичното излъчване BMW Серия 2 Гран купе е и стандарт по отношение на динамиката на управлението в своя клас. В основата на това е модерната архитектура на BMW с предно задвижване, която BMW Серия 2 Гран купе споделя с новото BMW Серия 1 заедно с множество технологични разработки.

  С модерното си окачване и иновативните системи купето с четири врати поставя стандартите по отношение на динамиката на управлението и пъргавината и е перфектният избор за млади целеви групи от градовете, които обръщат голямо внимание на спортния дух, най-модерната свързаност и доброто предлагане на място. BMW M235i xDrive серийно се оборудва със задвижване на четирите колела BMW xDrive.

  Източник: hicomm.bg

  Facebook коментари

  Коментари в сайта

  Хороскоп за 21.01.2021

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Днес ще е най-добре, ако се отдадете на пълна почивка. Позволете си го дори само през един ден от седмицата. Помислете за себе си и за неща, които да ви освежат. Предложение за вечерта ще ви мотивира за промяна на външния ви вид. Не пренебрегвайте онова, което ви предлага сърдечния партньор.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Ще се чувствате в добра физическа и психическа форма и наред със своите задачи ще се включите активно в решаването и на обществените. Ще изпълните както своите, така и очакванията на другите към вас. Волята ви ще укрепне, ще се освободите от съмненията и тревогите си, а пътя ви ще стане по-ясен.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Каквито и усилия да ви струва това останете си в къщи днес и се опитайте да бъдете максимално полезни на себе си и на семейството си. Със свежото си чувство за хумор ще успеете да създадете приятна атмосфера около себе си. Поканете приятели на вечеря и се забавлявайте.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Ще посветите времето си в проучване на нова дейност, от която очаквате добри доходи. За да напреднете по-бързо се съветвайте с хора, които са запознати с материята и се ползвайте от опита им. Изчистете съзнанието си от тревожни мисли и се посветете на главното, ще успеете.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Пригответе се за работа. Неотложни ангажименти ще приковат вниманието ви. Умората обаче, ще ви накара да потърсите пътища за развлечения и релаксация. И независимо от всичко трябва да се погрижите за дома, децата и родителите си. Останете търпеливи, запазете спокойствие.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Доброто сътрудничество, което градите с партньорите ви се отразява позитивно на мисленето, работата и печалбите ви. Но мислете за себе си, бъдете по-рационални по отношение изразходването на енергията си и не се разпилявайте излишно. Романтично запознанство и начало на дълга връзка.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Поради многото си ангажименти днес ще решавате проблемите си в движение, но грижата ви за другите ще е от първостепенна важност за вас. Възможни са затруднения от технически характер, но ще се справите. Отношенията с човек от обкръжението ви могат да се изгладят с компромиси и от двете страни.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Нерешени проблеми от личен характер ще ви занимават и привеждат в активност. Бъдете прагматични и не отхвърляйте съвети и помощ. Чуждият опит също може да ви бъде полезен. Сигурно е, че няма да пренебрегнете интересите си и ще ги отстоявате докрай. Здравето ви се нуждае от повече грижи. Нуждаете се от повече ведрина в живота си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще постигнете спокойствие и ще балансирате по важност приоритетите си. Наред с това ще се погрижите за дома и семейството си. По отношение на общ проблем ще трябва да предприемете по-решителни стъпки за да го приключите в срок и добре за всички ви. Очакванията ви ще се сбъднат и ще се поздравите с успех.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  За да не останете разочаровани, не хранете прекалени очаквания към никого. Ще бъдете щастливи, ако станете по-малко претенциозни към другите. Отнесете се великодушно към стоящите по-долу от вас и ги насърчете. Проблем може да се окаже неразбирането, което ще срещнете от специален за вас човек. Имайте търпение и не налагайте мнението си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще въвеждате ред в делата си и без затруднение ще създавате нови познанства. Наред с това ще преосмислите отношенията си с някого, който с поведението си влияе деструктивно на мислите и решенията ви. Следвайте разума и сърцето, това ще ви помогне с достъпни средства да постигнете намеренията си.
  21 яну 2021

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Вероятно интуицията ви подсказва да си останете в къщи днес. От друга страна не е изключено ваши добри приятели да ви отправят съблазнително предложение за веселба навън. Делови ангажименти също ще ви изкушават да напуснете леглото днес.
  21 яну 2021
  Последни новини