Договарят охраната на общински обекти в Асеновград за следващите 2 години

Поръчка за осигуряване на охрана на нейни обекти, с прогнозна стойност 999 999 лева без ДДС, обяви Община Асеновград. Тя е разпределена в две обособени позиции:

– №1 "Извършване на физическа охрана (невъоръжена) на обекти общинска собственост на територията на община Асеновград"

– №2 "Извършване на охрана със сигнално-охранителна техника на обекти общинска собственост на територията на община Асеновград"

Поръчката ще се проведе чрез пряко договаряне с определени лица на основание чл. 182, ал. 1, т. 5 от ЗОП. Поканата за участие в процедура е изпратена до "РМ Титан Скюрити" ООД – Пловдив, "Радио СОТ" ООД – Пазарджик и "ДАИКС" ООД – Пловдив.

Местата за изпълнение, обхванати в обособена позиция №1, са Гробищен парк на ул. "Цар Иван Асен II", Гробищен парк и паркинг на ул. "Миньор", Гробищен парк на ул. "Козановско шосе", Централен пазар на ул. "Иларион Макариополски" 40, Регионален център за обезвреждане на битови отпадъци, Пречиствателна станция за отпадни води, Общинска складова база ПЗ "Север", Асенова крепост, свлачище на пътя за Асенова крепост, Плувен комплекс (от 1 май до 31 август) и Инфекциозна болница на ул. "Цар Иван Асен II".

Местата за изпълнение, обхванати в обособена позиция №2, са Търговският център, касите в Инфоцентъра и каси в сградата на Общината, фоайето на стария Градски съвет, музеите, читалището, Градската библиотека, Възрожденското училище, Дневният център за деца с увреждания, Центърът за обществена подкрепа, Домашният социален патронаж, училища и градини в Нареченски бани, Червен, Горни Воден и сградите на 15 кметства.

Срокът за изпълнение на поръчката ще е 24 месеца.

Крайният срок за подаване на офертите е 28 май, а договарянето ще се състои на 1 юни сутринта.

Комисия ще проведе преговори с всеки един участник поотделно, като ще се придържа точно към първоначално определените условия и изисквания за изпълнението на поръчката. След преговорите комисията ще проведе закрито заседание и ще направи преценка на допустимостта на всеки един от кандидатите. Ще бъде извършена проверка за "необичайно благоприятни оферти", ще се извърши оценка на предложенията и съответното класиране на участниците. В случай че бъдат допуснати, съответно класирани, и тримата участници, комисията ще възложи и сключи договор с класирания на първо място.

Източник: Asenovgrad.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини