26 °C

Цвета Караянчева: Този ден е историческо събитие не само за Кърджали, но и за България

Изображение 1 от 2

  Този ден, в който полагаме основния камък на нов храм в Кърджали е историческо събитие не само за града, но и за България. Когато се полага камък,това е символ за душите на хората, олицитворение на които е храма.Това заяви пред журналисти председателят на Народното събрание Цвета Караянчева. Тя припомни, че по нейна препоръка премиерът Бойко Борисове отпуснал 2 млн.лева за изграждане на нов комплекс, сърцето на което е Неделното училище.

  Правителството помага , не само за изграждането на християнски ,но и на мюсюлмански храмове, както и на други вероизповедания,каза още Цвета Караянчева.

   В момент като днешния ние се завръщаме към духовността. Затова,за градежа на новия храм има не само средства от държавата , но и пари събрани от волни пожертвования от кърджалийци, посочи още Цвета Караянчева. Тя припомни,че досега съгражданите ни са дарили 150 000 лв. В условията на пандемия, даренията не секват,каза още председателят на Народното събрание.

  Георги Кулов

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (3)

  • 1
   Ат
   Атанас
   1 0
   14:18, 25 май 2020
   Добре, че са благородните кърджалийци - дарители! Какво да кажем за морално не легитимните съветници на Багдасара, които близо 3 месеца никакви ги няма в дарителската кампания?
  • 2
   Дъ
   ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ
   0 0
   07:56, 26 май 2020
   Госпожо караянчева
   крайно време е пенсионери на отговорни директорски длъжности на областни структури да се изпратят в къщи.огледайте се макар, че се ктрият като мишки и да изкарат още някой месец,година ако е възможно и до напи-----ване. Това демотивира останалите служители .такава калинка която смени няколко партии,разбира се неофициално, се подвизава в инспекцията по ........../познайте коя/ понеже целия град знае.
  • 3
   Ми
   Милан
   0 0
   22:39, 26 май 2020
   07.56 Уж квота на АБВ, които ги няма отдавна, подкрепена от БСП Багдасара, чиято мъж е поставено лице в СОУ то да крадат заедно от залъка на децата, ученическото хранене в Славейков

  Хороскоп за 18.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Имате нужда да се освободите от напрежението на изминалите дни. То внася напрежение в отношенията с околните, вземете мерки да балансирате емоциите си. Правете неща, които са ви приятни и които със сигурност ще ви разтоварят. Любимият човек е до вас и това допълнително ще ви помогне да се отпуснете.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Нови познанства – професионални и лични ще разнообразят деня ви и направят бъдещето по-разбираемо за вас. Подготвени сте за промените и покажете, че сте готови да ги приемете. Предстоят ви напрегнати часове с работа и други отговорности през идващите дни. С любимия човек ще се посветите на общи занимания.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Ще имате добри възможности да договаряте условията, които на вас ви допадат. Ако все пак покажете, че зачитате и чуждите интереси делата ви ще се развиват в желаната от вас посока. Имате силно излъчване и това увеличава добрите ви възможности днес. Предстоящо пътуване, за някои зад граница. Погрижете се за дребните детайли свързани с него.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  С повишено внимание работете, ако боравите с пари днес, съществува риск от измама. Бъдете внимателни и в общуванията си, използвайте познанствата си, за да помогнете на приятел. Други ще вземат решения, отнасящи се до семейството и разширяване на дома. Обсъждайте намеренията с близките си, за да постигнете по-добри резултати.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Намеренията ви днес ще се проявят с практични реализации, с което може да изненадате другите, но не и себе си. Новости от личен характер ще внесат настроение на повечето от вас, особено на самотните. Сега започнала връзка ще продължи и ще ви радва с вниманието и нежността на партньора ви.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  В много посоки ще проявите волята и духа си днес. С активното си присъствие ще влияете положително на събитията и не само в подкрепа на собствения си интерес. Деловите представители на знака ще решават проблеми, свързани с държавните институции. Ще срещане разбиране и подкрепа, а към инакомислещите не бъдете строги.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Отнасяйки се с уважение към колегите и хората около вас, ще почувствате взаимност, което ще се отрази обновяващо на настроението ви днес. Градивното ви отношение към проблемите ще направи работата на всички ви успешна. Отсъствието на любим до вас човек ще ви подтикне да скъсите разстоянията, предприемайки пътуване.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Ще се радвате на добра оценка за работата си и успехите ви ще станат повод за тържество. С уменията си постигате своето и трасирате занапред пътя си. Консултация със специалист по здравен проблем ще ви бъде само от полза. Предстоящите събития ще ви насочат към дейност или друго занимание, което ще ви носи добри доходи за в бъдещето.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Днес работете в екип, самостоятелните решения няма да се толерират. Това изисква да повишите доверието в партньорите си и да бъдете по-малко мнителни. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Общувайте с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес е възможно да ви съпътстват трудности поради независещи от вас фактори. Въпреки това направете максималното, за да постигнете желания успех. Късметът ви спохожда в личен план, където получавате онова, което отдавна очаквате. Ще срещнете търсения човек. Бихте могли да се насладите на прекрасни съвместни мигове.
  18 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ще проявите забележителна активност в обществени и колективни начинания. Предложенията ви ще бъдат чути и осъществени, защото сте загрижени за доброто на другите. Подаръци ще зарадват някои от вас, но всъщност вие сте си ги заслужили. Безотказното ви служене и добро отношение към другите е пример на поведение за всеки.
  18 сеп 2020
  Последни новини