Двама млади мъже се сбиха на Пазара, единият в болница, другият в ареста

Спор между двама мъже завършил с ранен и настанен в болница. Инцидентът станал около 22 часа снощи на паркинг в областния град в района на пазара. След разправия от личен характер между 21-годишен и 22-годишен по-младият нанесъл удари по главата на опонента си. Пострадалият бил настанен в болницата, а извършителят на хулиганските действия задържан за срок до 24 часа в полицейското управление. Проверката по случая е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс.

Проверка по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс за нарушаване на задължителна карантина е започната в ОДМВР, след като 55-годишен не бил открит на посочения от него адрес пред здравните власти.

За съзнателно използване на неистински официален документ е образувано досъдебно производство в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ с постановление на прокуратурата. Образецът за трудов стаж с неверни данни бил представен пред НОИ. Разследването е по чл.316 във връзка с чл.308, ал.1 от Наказателния кодекс.

Досъдебно производство е образувано в РУ-Ардино за установено нарушаване на 14-дневна карантина. 47-годишен жител на ардинско село не спазил предписаната противоепидемична мярка от здравните власти. Разследващ полицай продължава работата по случая по чл.355, ал.2 от Наказателния кодекс.

За нанесени поражения на мотриса 37-годишен е задържан в РУ-Момчилград вчера. На 8 май срещу 9 май на жп гарата в Момчилград част от влака била намазана с боя. След направени проверки и издирвателни действия извършителят е бил установен. Досъдебното производство по случая е по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс за повреда и унищожаване на чуждо имущество.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини