Баба налага с тояга лек автомобил, отмъщава си на шофьорът му

73-годишна нанесла удар с тояга върху преминаващ лек автомобил. Инцидентът станал на 8 май в Ардино. Между възрастната жена и 31-годишния водач на колата имало конфликти преди случая. В полицейското управление е започната проверка по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс.

Полицаи от РУ-Кърджали издирват извършители на кражби след подадени две жалби. От частен имот на 40-годишна в землището на село Сипей били откраднати метални колове и мрежа. За кражба на строителни материали в района на село Горна крепост е съобщил 50-годишен мъж. Сектор „Охранителна полиция“ проверява случаите. Две досъдебни производства за кражби са образувани в РУ-Кърджали с постановления на Районната прокуратура. 81-годишен подал жалба, че през април в търговски обект в областния град била открадната голяма сума пари от него. Велосипед изчезнал от общо помещение в жилищен блок в кв.“Възрожденци“ в Кърджали. Разследващи полицаи продължават работата по двата случая.

100 бали слама изгорели в село Вранско снощи около 21,30 часа. Пожарът пламнал вследствие на огневи работи в близост до складирания фураж. Екип на пожарната служба в Крумовград загасил огъня.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини