БСП зачете Гергьовден, има си и именник в ръководството в Кърджали

Изображение 1 от 3

    ЧЕСТИТ ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ! ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН !

    Председателят на областният съвет на БСП Милко Багдасаров, председателят на Общинският съвет на БСП Кърджали Георги Кючуков, председателят на обединението на жените социалистки Теодора Каракостова, председателят на младежко обединение Костантина Солакова, председателят на тракийско дружество " Тракийско сърце " Марияна Ликова спазиха традицията и се поклониха пред паметника на българските войни паднали за освобождението на Кърджали. Малко след това посетиха и църквата " Св.Георги победоносец". Поднесоха подарък по повод храмовия празник. Макар и далечни , но пък искрени прегръдки получи и днешния именник - Георги Кючуков.

    Това съобщиха от местната централа на БСП в Кърджали.

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (9)

    • 1
      Ст
      Станислав
      1 -1
      12:45, 6 май 2020
      Шампиони са по показност и уйдурми! Директора на Дома на културата защо не си гледа културата, а се занимава с несвойствени неща? Къде е работодателят и?
    • 2
      Ру
      Румен
      1 0
      12:49, 6 май 2020
      А кога най-сетне ще се включат в дарителската кампания? До сега ги няма никакви! Срам ни е от тях!
    • 3
      Ог
      Огнян
      1 -1
      13:02, 6 май 2020
      От морално не легитимните липсва доносник Сергей а
    • 4
      Ва
      Васил
      0 0
      13:50, 6 май 2020
      Защо не спазват социалната дистанция? Какво си мислят, че за тях всичко е позволено? Законите са за всички! Злоупотребяват!
    • 5
      Бо
      Божидар
      1 0
      14:34, 6 май 2020
      Хей Багдасаре, Чанев реално подава ръка на бедните и днес раздава безплатен хляб от една фурна, след като още в началото отдели от заплатата си за болницата. А ти на гърба на св. Георги правиш евтин пиар с твоята клика, безлични хора. Излез от лицемерието си, бъди дарител!
    • 6
      Пе
      Петър
      0 0
      15:00, 6 май 2020
      Ало, Багдасар! Знаем, че тази вечер със свинаря Георги ще отбелязвате празника и ще кроите сценарии, как да вземете главата на Корнелия Нинова. Ти си по уйдурмите! Внимавай, ще има Видов ден!
    • 7
      Ат
      Атанас
      1 0
      18:28, 6 май 2020
      Багдасаров, няма те в дарителската кампания! Не те ли е срам? Смучиш тлъсти суми като директор, съветник, волейбол мъже, плажен волейбол, баскетбол, проекти, хранене на 1500 деца-комисионни с поставено лице, партийни пари!
    • 8
      Ан
      Ангел
      1 0
      18:34, 6 май 2020
      Русокосата беше член на борда на болницата Каракостова защо загърби болницата, когато получаваше хилядиарките правеше пищен рожден ден! Що за морал?
    • 9
      най фалшивият човек-багдасаров-лшцимир ш корширшст.до живот на някаква ясла макар и ялова като "лидер" на бсп. пиша му името с малка буква защото няма по малка. за да е на прожекторите и на малка келепирена заплатка не се отказва от ...........с неговото и на ниновата присъствие печели единствено герб а губи бсп
    Последни новини