24 °C

БСП зачете Гергьовден, има си и именник в ръководството в Кърджали

Изображение 1 от 3

  ЧЕСТИТ ДЕН НА БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ ! ЧЕСТИТ ГЕРГЬОВДЕН !

  Председателят на областният съвет на БСП Милко Багдасаров, председателят на Общинският съвет на БСП Кърджали Георги Кючуков, председателят на обединението на жените социалистки Теодора Каракостова, председателят на младежко обединение Костантина Солакова, председателят на тракийско дружество " Тракийско сърце " Марияна Ликова спазиха традицията и се поклониха пред паметника на българските войни паднали за освобождението на Кърджали. Малко след това посетиха и църквата " Св.Георги победоносец". Поднесоха подарък по повод храмовия празник. Макар и далечни , но пък искрени прегръдки получи и днешния именник - Георги Кючуков.

  Това съобщиха от местната централа на БСП в Кърджали.

  Източник: Kardjali.bgvesti.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (9)

  • 1
   Ст
   Станислав
   1 -1
   12:45, 6 май 2020
   Шампиони са по показност и уйдурми! Директора на Дома на културата защо не си гледа културата, а се занимава с несвойствени неща? Къде е работодателят и?
  • 2
   Ру
   Румен
   1 0
   12:49, 6 май 2020
   А кога най-сетне ще се включат в дарителската кампания? До сега ги няма никакви! Срам ни е от тях!
  • 3
   Ог
   Огнян
   1 -1
   13:02, 6 май 2020
   От морално не легитимните липсва доносник Сергей а
  • 4
   Ва
   Васил
   0 0
   13:50, 6 май 2020
   Защо не спазват социалната дистанция? Какво си мислят, че за тях всичко е позволено? Законите са за всички! Злоупотребяват!
  • 5
   Бо
   Божидар
   1 0
   14:34, 6 май 2020
   Хей Багдасаре, Чанев реално подава ръка на бедните и днес раздава безплатен хляб от една фурна, след като още в началото отдели от заплатата си за болницата. А ти на гърба на св. Георги правиш евтин пиар с твоята клика, безлични хора. Излез от лицемерието си, бъди дарител!
  • 6
   Пе
   Петър
   0 0
   15:00, 6 май 2020
   Ало, Багдасар! Знаем, че тази вечер със свинаря Георги ще отбелязвате празника и ще кроите сценарии, как да вземете главата на Корнелия Нинова. Ти си по уйдурмите! Внимавай, ще има Видов ден!
  • 7
   Ат
   Атанас
   1 0
   18:28, 6 май 2020
   Багдасаров, няма те в дарителската кампания! Не те ли е срам? Смучиш тлъсти суми като директор, съветник, волейбол мъже, плажен волейбол, баскетбол, проекти, хранене на 1500 деца-комисионни с поставено лице, партийни пари!
  • 8
   Ан
   Ангел
   1 0
   18:34, 6 май 2020
   Русокосата беше член на борда на болницата Каракостова защо загърби болницата, когато получаваше хилядиарките правеше пищен рожден ден! Що за морал?
  • 9
   най фалшивият човек-багдасаров-лшцимир ш корширшст.до живот на някаква ясла макар и ялова като "лидер" на бсп. пиша му името с малка буква защото няма по малка. за да е на прожекторите и на малка келепирена заплатка не се отказва от ...........с неговото и на ниновата присъствие печели единствено герб а губи бсп

  Хороскоп за 24.09.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Щадете нервите и здравето си. Гледайте на случващото се от към добрата му страна, защото със сигурност има такава. Ще ви се отдаде да намерите бързо решение на въпрос, имащ отношение към работата или бита ви. Бизнесмените ще подготвят или пристъпят към сделка или друга активност, носеща им добри доходи.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Добрите оценки за работата ви ще ускорят издигането ви в службата. С делови нюх ще предпочетете сътрудничеството с човек, което ще ви бъде от полза. В добро настроение, сред познати и близки хора вечерта ще споделяте впечатленията, които имате от приключило пътуване.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  Превърнете работата си днес в удоволствие. Предпоставките за това са много добри. Съдействието на колегите ви може да ви се стори подозрително, но е искрено, повярвайте. Има “опасност” да се сбъднат и най-смелите ви мечти, за това внимавайте какво си пожелавате. В любовта ви очакват споделени радости.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Приемете предизвикателствата в живота си като средство да сте будни и в крак с новостите. Благоприятна развръзка на личен проблем ще ви успокои и зареди с добри очаквания. Ще си изясните важен за вас въпрос и ще получите възможност да осъществите плановете си. Бизнес-делата ви навлизат в по-благоприятен период.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Необходимо ви е повече самочувствие и увереност в собствените сили, за да успеете да реализирате плановете си. Ще получите доста разумен съвет относно начина си на действие, за който трябва да сте благодарни. Не правете необмислени покупки.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Успешно ще придвижите напред делата си, така щото да доведат до финансово благополучие. Но това ще е съпроводено с напрежение и умора. Ще станете обект на внимание и интерес за някого и не бива да се показвате нервни. Повече се усмихвайте и работете върху себе си. Харесвани сте и това ви прави по-витални и добри.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  Въпроси, които не търпят отлагане ще бъдат на дневен ред. Възможно объркване ще ви накара да обмисляте ходовете си по-детайлно. Успехът ще насочи вниманието ви към факти, които до сега са ви убягвали. Все по-често ще се замисляте за цената на това, което правите и получавате.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Промените, предизвикани от вас самите ще започнат да влияят и на обкръжението ви. Не винаги това ще им носи утеха, дори можете да станете обект на нездрав интерес от тяхна страна. Тихо приемете недоволството им и вярвайте, че работите в името на своето по-добро бъдеще.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Не по-малко имате нужда от спокойствие, затова не ставайте причина за дрязги и недоразумения днес. Не давайте обещания, които не сте в състояние да изпълните. Бъдете естествени и искрени, когато изразявате отношение към заобикалящите ви. Не се оправдавайте, а поемете отговорност за постъпките си.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Ще ви спори в общи задачи и работа в екип. Бъдете отворени за нововъведения и партньорски компромиси, каквото и да ви струва това. Нуждаете се от почивка, да се успокоите и забавлявате. Обграждайте се с хора, които ви зареждат с творчески идеи и ви обогатяват душевно.
  24 сеп 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Приятно ви е да си мислите за предстоящата почивка, но засега трябва да се съсредоточите върху работата си. Не се преуморявайте и не поемайте чужди ангажименти. Вечерта прекарайте сред приятни за вас хора.
  24 сеп 2020
  Последни новини