С аплодисменти смолянчани благодариха на медиците си

Изображение 1 от 2

    Десетки чиновници днес излязоха пред сгради,учреждения, кабинети и с аплодисменти поздравиха здравните  работници, които днес отбелязват празника си. Сред тях бяха всички служители на ТД-НОИ Смолян. В социалните мрежи заедно с видеоклип съдържащ благодарността им те написаха:

    В днешният не толкова празничен ден за целия свят, ние служителите на ТП на НОИ - гр.Смолян искаме да поздравим и да засвидетелстваме признателност и уважение към нашата прекрасна д-р Сенкова,/лекр в инфекциозно отделение  в смолянската болница/ нейните колеги и всички работещи в системата на здравеопазването.""

     В същото време лекари,медицински сестри, санитари от Спешното отделение в Смолянската болница също излязоха пред лечебното заведение и с аплодисменти благодариха на смолянчани за подкрепата.Надяваха  се и техни колеги от отделенията също да излязат дори и по прозорците и с усмивка и аплодисменти да отпуснат напрежението на което са подложени. Реакцията  на малкото хора край болницата също бе много емоционална, разказват очевидци. Хората също аплодирали медиците, които са на първа линия в борбата с коронавируса в Смолян. Благодариха им за грижата и за това, че нито един от тях не се уплаши и не  подаде оставка. Останаха да се грижат за родопчани.

    СмолянБГвести

    Източник: Smolyan.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Пе
      Пенка
      3 0
      22:10, 7 апр 2020
      Кога ли ще започнете да правите разлика между НАП и НОИ!? Даже цитата не ви е помогнал...
      "След тях бяха" а може би "сред тях бяха"
      Неграмотно скалъпен журналистически материал.
      А за докторите: Чест и почитания!
    Последни новини