Илкнур Кязим: Момчилградчани спазват всички наложени ограничения


Жителите на община Момчилград спазват всички наложени ограничения, чиято цел е спиране разпространението на коронавируса. Нямаме случаи на сериозни нарушения. Убедена съм, че те ще проявят разбиране и ще приемат и новите по-строги мерки. Това са наблюденията на кмета на община Момчилград Илкнур Кязим 9 дни след въвеждането на извънредното положение в България. Тя допълни, че местната власт работи в пълен синхрон с държавните институции.
18 са поставените под карантина в домовете си на територията на община Момчилград. Илкнур Кязим, началникът на РУ Момчилград Стефан Бобуранов и началникът на група "Охранителна полиция" Варадин Драгнев бяха на внезапна проверка по адреси, където има изолирани. Не бяха установени нарушения.
"Сигурна съм, че никой от поставените под карантина няма да да я наруши, защото момчилградчани винаги са били отговорни", коментира Илкнур Кязим. Тя допълни, че общинска администрация е готова да помогне с подкрепа на всеки нуждаещ се, особено на възрастни, болни и трудно подвижни хора. Помощ може да се търси на разкрития от община Момчилград горещия телефон 0882277798.
Това съобщиха от Пресслужбата на Общинска администрация-Момчилград.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини