На самотен остров с Джъд Лоу

Няма как да не сме щастливи от вълната добри сериали в последните години (както и стрийминг платформите), които ни позволиха да гледаме някои от най-добрите актьори за по-дълго време, при това от удобството на дивана вкъщи.

Джъд Лоу е едно от лицата, които никога няма да ни омръзне. И вече има още един сериал с негово участие, освен "Младият/новият папа".

The Third Day е продукция на НВО и Sky, и макар да е само шест серии, обещава доста интензивно изживяване. Може би защото засяга теми, които напоследък са доста актуални на кино и телевизионния екран - какви са начините хората да оцелеят при екстремни (или привидно екстремни) обстоятелства и по какъв начин се отразява това на психиката им.

Шестте серии разказват две отделни, но свързани контекстуално истории. Първата е с главен герой Сам (Лоу) - мъж, преживял трагично събитие, който пристига на остров край британското крайбрежие. Там заварва затворено общество, което прави всичко по силите си да запази традициите и културата си. Каквото и да му коства това.

Втората история е на Хелън (Наоми Харис) - жена, която идва на същия остров в търсене на отговори. Настойчивостта й обаче ще предизвика конфликт. В ролите са още Пади Консидайн ("Другият") и Емили Уотсън ("Чернобил").

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини