Защо лошите във филмите не използват iPhone

Филмовата година започна много добре и една от причините е перфектната работа, която Райън Джонсън свърши с "Вади ножовете". Филмът си е истинско удоволствие за гледане и сме малко разочаровани, че остана пренебрегнат на Оскарите.

Хубавото е, че ще има и втора част, която просто не знаем как ще дочакаме. Докато го правим обаче попаднахме на видео, заснето за Vanity Fair, в което Джонсън разнищва някои от сцените.

В него режисьорът казва също така, че Apple са забранили на продуцентите злодеите да използват iPhone. И това не важи само за "Вади ножовете", а за който и да било филм.

Райън Джонсън дори се пошегува, че не е сигурен, че може да казва това, защото всичките му колеги ще го намразят. Също така, че ще се прецака сериозно за напред във филмите (предимно мистерии), които прави, защото хората вече ще знаят, че ако някой герой носи iPhone, не е злодей.

Причината лошите да не могат да използват iPhone, е че от компанията смятат, че продуктите им трябва да бъдат представяни във възможно най-добра светлина, пише MacRumors.

И това не е от вчера или от днес. Статия на Wired от 2002 г. твърди, че в сериала "24" (2001-2010 г.) с Кийфър Съдърланд добрите са използвали компютри на Apple, докато лошите такива с операционната система на Microsoft - Windows.

Вижте тази публикация в Instagram.

Happy Birthday to our fearless, brilliant leader @riancjohnson!

Публикация, споделена от Knives Out (@knivesout) на

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини