Маймунки отмъкнаха смартфон в клетката си (видео)

Маймуни  в зоопарка в Нешвил, щат Тенеси, със задружни усилия успяват да докопат паднал до мрежата на волиерата им смартфон. Видеото е заснето преди дни от посетител, който при това за първи път попаднал в зоопарк.

Веднага щом дружинката маймунки се сдобива със смартфона, една от тях успява да го превземе и се усамотява на висок клон. Друга маймуна също го иска и известно време върви съперничество за притежанието му. Екранът на устройството няколко пъти святка, но се вижда, че е заключено. Смартфонът обсебва изцяло вниманието на маймунката, чучнала на високо, но отначало не можем да видим какво точно се опитва да направи тя. Не е ясно какво прави, но го прави съсредоточено с две ръце, крака и уста. По някое време разбираме, че обект на усилията ѝ е поп-сокета на гърба на големия апарат.

Хората край волиерата страхотно се забавляват със ситуацията, особено, когато маймуната изпуска смартфона от високото. Тогава всичките обитатели на клетката отново се концентрират върху възникналата възможност - интересното нещо е на земята и няма собственик. Точно в този момент изглежда се получава съобщение.

На това място в кадър се появява и момиче, сочи злощастния смартфон и уговаря нещо една от маймунките, които са замръзнали неподвижни на дистанция от него. И маймунката взема смартфона!  Това е след десетата минута във видеото. Обаче смартфонът отново е изпуснат и гледач от зоопарка се включва в екшъна. Той подготвя дълъг прът. Посетителите ще се спукат от смях, една от маймуните атакува натрапника, който иска да отмъкне апарата от тяхна територия.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини