13 °C

Хасковското АГО вече е с ограничен достъп

Изображение 1 от 4

  Акушеро-гинекологичното отделение на хасковската болница вече е с ограничен достъп. На входа е монтирано устройство и посетителите могат да влязат само с разрешение и отключване от охранителя. Персоналът пък влиза в отделението с чипове.

  Системата за достъп е монтирана с цел сигурност и да се ограничи свободното влизане на външни лица, гарантирайки безопасността на пациентите и персонала.

  Подобни системи бяха монтирани преди около 2 години в Хирургичното отделение, Ортопедия и Кардиология.

  Haskovo.net

  Източник: Haskovo.NET

  Facebook коментари

  Коментари в сайта (7)

  • 1
   Еж
   ежко
   17 -5
   00:46, 23 фев 2020
   За лекарства и апаратура няма пара, но за охрана и подобни разхищения има . Тази система на втория месец още ще се развали и въобще за какво е нужно всичкото това? За да си вземеш кафе от автомата трябва да се молиш на охраната!
   Поне да вземат да си оправят градинката пред сградата. Гледах снимка от преди 20 години правена пред агеото и я съпоставих със снимка от скоро от изписване на бебе и никаква разлика няма !
   • Ам
    Американски КурКосмат
    8 -6
    03:21, 23 фев 2020
    Мога да ги разбера лекарите за входа и охраната - Иначе болниците бяха "Мургава среща"
    ....
    А за това че няма пари за лекарства и апаратура - оплачете се на Боци Маймуната и Ахмет Доган, които лично Васил Левски и Христо Ботев ги назначиха да водят България , както разправят Ходжите на ДПСдоГРОБ :))
    ....
  • 2
   До
   До ежко
   22 0
   07:38, 23 фев 2020
   Когато застанеш пред АГО-Хасково и започнеш да гледаш,как ромейте влизат без ПРОБЛЕМ да си видят новоизлюпената челяд,а българите чакат долу като паяци ,защото имат дисциплина,тогава можеш да разбереш!
   Когато недай се боже изчезне новородено,и това новородено е ТВОЕ,тогава ще разбереш.
   Иначе,хубаво е да се докарат нови лекари,а съответно да се насърчават младите българи да правят деца,че като се разхождам,виждам само пъстри български граждани,които не са българи!
  • 3
   Не
   не Болен
   7 -9
   13:00, 23 фев 2020
   Да ограничат,дори да забранят достъпа до цялата болница.Там няма лекари,няма специалисти.Каквито шефовете ,такива и наредбите и порядките.В цял свят,дори и вече в големите,малките болници и клиники в България,достъпа е свободен.Няма молене,даване на 5лв на санитарка да ти отключи и да те пусне да се видиш с близкия си.Дори в хасковската болница болни няма,всички бягат да се лекуват и раждат в реновирани болници,в големите градове.Това да посетиш,да се видиш с близкия си човек е част от терапията.Вместо да се притеснява,свободно и спокойно протича свиждането.При раждане допускат бащата ,ако желае,да присъства на самото раждане.Те врати ще заключват!!!Пари на вятъра се харчат,направо на халост,за глупости.Вземете обзаведете болницата,че е под всякаква критика.Изчистете и облагородете дворовете и градинките.Добре,че бариера не сте сложили пред вратата на АГО,да ви цъка по левче,та да имате за джобни.Толкова простотия няма накъде.Лекарства няма,карат болните да плащат,при това,че са осигурени и всичко поема Здравната каса.Лъжат и надписват пътеки,отчитат дейност без да са я извършили.Засремете се,не тормозете хората с глупостите си.
  • 4
   Мо
   моньо
   6 -3
   16:18, 23 фев 2020
   Хасковлии,след един час бъдете пред телевизорите за да видите по Нова телевизия какви ги е вършил "невероятния мениджър" д-р Славчо Близнаков.Ще коментираме след това за да разберете защо здравеопазването ни е на това положение.В държава където във всяка държавна болница има пари и то милиони само за един човек/управителя/,а за болните и лекарите остават само огризки за какво да говорим.Добавете частните болници които са собственост на политици и олигарси и работата ще стане ясна.Приятно гледане.
  • 5
   Се
   сестричка
   3 0
   18:32, 23 фев 2020
   Коментарът е заменен с този текст от редакторите заради обидно,расистко или нецензурно съдържание!
  • 6
   Ал
   Аллло
   1 -1
   20:10, 23 фев 2020
   Редактора на Хасково нет - жена ти да не е медицинска сестра?! - това беше виц, а ти реагира като съдията , от друг виц -"... що се смейте бе, знаете ли как боли?"

  Хороскоп за 29.03.2020

  Хороскоп за Овен

  Овен
  Разумни и прагматични, ще се справите с всяко предизвикателство, независимо от цената. Не позволявайте на финансовите затруднения да ограничават мисленето ви. Проблемите в семейството решавайте спокойно, като говорите и насърчавате останалите също да го правят. Бъдете открити и по-често се вслушвайте в думите им.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Телец

  Телец
  С практичен подход ще отдавате предпочитание на онези хора и ситуации, от които бихте имали полза за момента. Ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. По такъв начин ще поддържате информираността си и ще бъдете конкурентно способни във всеки един момент.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Близнаци

  Близнаци
  Отнасяйте се с повишено внимание към дребните неща около себе си, за да избегнете конфликтна ситуация. Имате шанс да направите добър избор от многото предложения, които ще получите, ако проявите повече далновидност. Не се колебайте да споделите вълненията си с хората, на които можете да разчитате.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Рак

  Рак
  За домошари като вас, скъпи Раци този ден предлага неизброими възможности. Можете да се развихрите на не едно място и да свършите много полезна работа. Кулинарните ви способности ще бъдат достойно оценени. Държите всичко да е изрядно и правите всичко, за да е така.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Лъв

  Лъв
  Активни и уверени в себе си ще откриете нещото, което сте търсили дълго. Може би там е бъдещето ви. Отношенията с хората от обкръжението ви ще са отлични, което допълнително ще ви подтиква към действия. Ще ви вълнуват успехите на другите, а това ви прави по-добри и толерантни.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Дева

  Дева
  Ще бъдете в добро настроение и ще се радвате на взаимни чувства с близките ви. Добри вести ще ви донесат хора от далече. Запазете търпението си и не изпреварвайте събитията. Скоро ще имате причини да сте по-забързани, ще ви притиснат срокове и по-високи обороти. Починете си.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Везни

  Везни
  Съветът към онези, за които бизнеса е приоритет е да не рискуват излишно днес. Заложете на сигурните пътища и не оставяйте на случайността да определя хода на решенията ви. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Скорпион

  Скорпион
  От действията ви днес ще зависи дали ще изживеете деня си спокойно или в напрегнато очакване. Някои ще предприемат пътуване, с което ще се опитат да уредят личните си дела. Избягвайте споровете, дори да става дума за дребни неща. Рискувате да си развалите настроението и да получите главоболие.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Стрелец

  Стрелец
  Рискът, който предприемат мнозина от вас е съвсем оправдан. Оставете времето да докаже правотата ви и бъдете уверени в успеха си. Доверието, което оказвате на познат човек е точно на място и няма основания за притеснение.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Козирог

  Козирог
  Промени в плановете ви за днес ви карат да търсите алтернативи, които са максимално приемливи. Това може да се окаже трудоемка задача, но вие сте упорити и не се отказвате толкова лесно. Не пренебрегвайте усилията на човек от обкръжението ви да направи нещо за вас. Ще научите нещо приятно, свързано с обекта на вашите чувства.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Водолей

  Водолей
  Днес събирате информация относно работата си, която ще ви бъде полезна за в бъдеще. Оставете настрана въпроси, които касаят лично околните, те само могат да ви отдалечат от целите ви. Привлечени сте от интригуваща личност, за която отделяте голяма част от времето си напоследък. Възможно е това увлечение да прерасне в дълбока сърдечна връзка.
  29 мар 2020

  Хороскоп за Риби

  Риби
  Ако ви липсват внимание и грижи, не бързайте да се засягате. Помислете къде имате пропуски, защото е сигурно, че не сте изрядни. Дайте си сметка за собствените си постъпки и променете отношението си към онези, които неоснователно сте наранили. Духовни прозрения ще ви подтикнат към промени.
  29 мар 2020
  Последни новини