Мюмюн Бекир е новият лидер на Младежко ДПС-Черноочене

Мюмюн Бекир е новият общински лидер на Младежко ДПС-Черноочене. Той бе избран единодушно от 54-мата делегати на проведената VIII-ма редовна общинска отчетно-изборна конференция.
Новият лидер на Младежко ДПС Черноочене Мюмюн Бекир благодари на всички, които подкрепиха кандидатурата му. Ще дам всичко от себе си, за да влеем нови сили в младежката структура на партията, каза той.
Неговите думи не бяха приети само като клишета, защото сред приятелите и колегите си е познат най-вече като естествен, образован, професионалист и отзивчив.
Мюмюн Бекир е роден на 1-ви февруари 1987 в гр. Кърджали. Живее в село Минзухар. Работи в общинска администрация Черноочене. Завършил е магистратура “Финансов мениджмънт“ в Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“. Семеен. На него ще му помага новоизбрания Общински съвет на младежите в ДПС от 17 души.
По време на конференцията досегашният общински председател на Младежко ДПС-Черноочене Ферхад Ферхад направи отчет за дейността на организацията за периода 2016-2020 г. Той подчерта ролята на организацията в политическия живот на община Черноочене през изминалия мандат и благодари на екипа за съвместната им работа.
Заместник-председателят на Младежко ДПС Сезгин Мехмед с корени от чернооченското село Черна нива говори за ролята на младите в поемането на отговорност за развитието на партийните структури и подчерта, че се чувства като домакин на тази среща.
Народният представител Ерол Мехмед заяви, че с изкуствена амбиция нещата не се случват. Вземете нещата присърце, посъветва младите той.
Чернооченската организацията на младежите през годините бе една от най-активните в област Кърджали. Показала е, че може да се справи с много задачи подчерта в изказването си общинският лидер на ДПС-Черноочене Бедрие Газиюмер.
ДПС е единствената партия, която дава възможности за развитие на младежите. Вярвам, че ще продължи да работи по този начин, както до сега, каза в изказването си Кметът на Община Черноочене Айдън Осман. Той припомни, че двама от най-младите кметове на населени места в област са на територията на община Черноочене.
В администрацията на Община Черноочене и кметствата 48% са на младежка възраст, заяви Кметът на Община Черноочене Айдън Осман.
Изказване направиха и част от официалните гости на конференцията: зам.-председателите на Младежко ДПС Левент Мемиш и Сезгин Мехмед, членовете на Централния оперативен съвет на Младежко ДПС Сейфи Мехмедали и Хабил Хабилов, областния лидер на Младежко ДПС-Кърджали Байрам Байрам, народните представители Ерол Мехмед и Адлен Шевкед, Председателят на общинската организация на ДПС в Крумовград Метин Байрамали, който е и представител на областния съвет на ДПС-Кърджали, общинския председател на младежите от ДПС-Кърджали Ахмед Моллахасан, председателят на женската структура на ДПС-Черноочене Себахат Мехмед, общинският лидер на ДПС и на Общински съвет-Черноочене Бедрие Газиюмер, Кметът на Община Черноочене Айдън Осман и други.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини