Ахмед Моллахасан: В МДПС – Кърджали започнаха отчетно-изборните събрания

Започнаха отчетно-изборните събрания  по местни съвети към Младежко ДПС в община Кърджали. Събранията се провеждат по график и ще приключат към края на месец февруари“. Това съобщи председателят на Младежката общинска структура Ахмед Моллахасан. Той заяви, че няма да се кандидатира за нов мандат, защото вече е на 36 години, а според правилника за организацията и дейността на Младежко ДПС, член може да бъде всеки на възраст до 35 години.

„ДПС винаги е давал път и стабилна основа за младите политици, които имат опит, амбиция и енергия. Днес младежите са по-обединени. Това се доказва и по-време на отчетно-изборните събрания, които протичат изключително гладко и при огромен интерес“, сподели Ахмед Моллахасан. Той съобщи, че редовната 8-ма общинска отчетно-изборна конференция на Младежко ДПС-Кърджали ще се проведе на 14 март от 12 часа в големия салон на читалище „Обединение“. Общият брой на делегатите за конференцията, които ще определят новият лидер на младежката организация на ДПС в Кърджали са 153-ма.

Ахмед Моллахасан стана председател на Младежко ДПС в Кърджали през 2016 година с огромно мнозинство. От 18-годишна възраст той е член на ДПС. Бил е председател на Академичното дружество към Младежко ДПС в Кърджали. Член е на областния и националния съвет на Младежко ДПС. През 2017 година в предсрочните парламентарни избори бе кандидат за депутат от листата на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район. В момента е общински съветник от ДПС в ОбС-Кърджали.

https://www.bnr.bg

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини