Ето това искаше Меган

Преди две години Меган Маркъл успя да постигне мечтата на много жени - да се омъжи за принц и да живее в дворец. Но хората правилно са си казали да внимаваш какво си пожелаваш. И така херцогинята се сдоби с нова мечта - за тих и спокоен живот, какъвто е водела преди да стане част от кралския двор.

Нещо, което също успя да постигне, като този път си има верен другар в заниманията - принцът, на когото също не му е до протоколи и ангажименти, а предпочита любовта и семейството. И сега Меган е по-щастлива от всякога.

Наскоро тя е споделила пред свои приятели, че се чувства сякаш голяма тежест е паднала от плещите и и сега се наслаждава истински на свободата си.

А тя има редица измерения - да приготвя сама храната на сина си Арчи, да може да практикува йога ежедневно и да разхожда любимите си кучета в парка, макар и с охрана по петите си.

А най-важното е, че Хари, Меган и синът им могат да прекарват колкото си искат време заедно. Но покрай това Маркъл прави и уверени крачки обратно към актьорството. И договорът й с Дисни е първата стъпка, която ще бъде последвана от още много, пише Daily Mail.

2020 със сигурност ще бъде най-силната година за херцога и херцогинята на Съсекс, защото се заговори, че за присъствието си на бизнес форум в Маями преди дни са получили между половин и един милион долара. И това е само началото.

View this post on Instagram

Looking forward to see them next month!

A post shared by The Tig Memories Blog (@the.tig.official) on

Източник: LifeStyle

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини