МВР се самосезира за смъртта на кучета след публикацията на Кърджали бг вести

За установена смърт на две кучета се извършва проверка в РУ-Кърджали по чл.325б, ал.1 от Наказателния кодекс. Труповете на животните били намерени в землището на село Седловина. Сектор „Охранителна полиция“ в управлението работи за изясняването на случая.

Неправоспособен водач бил установен да управлява автомобил между селата Даскалово и Дядовско. 17-годишен се придвижвал с мотопед и бил спрян за проверка от полицейски служители в хода на специализирана операция. При направена справка станало ясно, че водачът не притежава свидетелство за управление, вече е бил наказван за това нарушение по административен ред и в едногодишен срок го извършва повторно.

Жалба за извършена кражба от търговски обект е подадена в РУ-Момчилград. От магазин в града били откраднати аксесоари и домашни потреби. Група „Криминална полиция“ прави проверка и се издирва извършителят на престъплението.

Нерегистрирано моторно превозно средство било установено в хода на специализирана операция на територията на РУ-Крумовград. Около 17,30 часа в града за проверка бил спрян лек автомобил „“Мерцедес“, управляван от 26-годишен. При направена справка се изяснило, че колата е с прекратена регистрация по чл.143, ал.15 от ЗДвП. Група „Охранителна полиция“ продължава работата по случая.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини