Не един,а двама пешеходци наведнъж блъснаха снощи на бул."България" в Кърджали

Двама пешеходци били блъснати около 23 часа снощи от лек автомобил „Ауди“, управляван от 20-годишен водач. 22-годишен мъж и 21-годишна жена пресичали на пешеходна пътека на бул.“България“ в областния град и били ударени след отнето предимство. Пострадалите били транспортирани за преглед в Спешното приемно отделение в болницата и оставени под наблюдение с охлузни травми. Тестът за алкохол на водача е с отрицателен резултат. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Около 23,30 часа снощи на ул.“Борова гора“ в Момчилград 20-годишен водач на „Фолксваген“ при движение с несъобразена скорост блъснал сърна. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт по ЗДвП.

В РУ-Крумовград е започната проверка за повреда и унищожаване на чуждо имущество по чл.216, ал.1 от Наказателния кодекс при пожар в навес в лозов масив. Леката конструкция горя на 29 януари около 4 часа. Група „Криминална полиция“ в управлението продължава работата по случая.

Кърджали. Криминалисти от РУ-Кърджали издирват извършител на кражба на мобилен телефон. От пейка на ул.“Републиканска“ в областния град бил откраднат телефонът на 50-годишна. Проверката по случая се извърша от сектор „Криминална полиция“ в управлението.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини