BMW промотира X1 чрез Facebook

Немският производител пусна снимки на детайли на бъдещия компактен SUV X1 на страницата си във Facebook.

BMW по оригинален начин използва възможностите на съвременните онлайн комуникации и показа първи снимки на детайли на модела X1 на страницата си във Facebook. Там всички фенове на марката могат да видят елементи от компактния SUV и да научат мъничко подробности за модела.
Припомняме, че маркетинговата кампания за бъдещия компактен SUV, който ще застане под X3, започна още миналия месец, когато ограничен брой журналисти от цял свят имаха възможност да се запознаят с първите тестови прототипи на X1. Журналистите, сред които и представител на Speed-Press, караха маскирания X1 в Испания и коментираха качествата с неговите създатели.



BMW X1 ще дебютира пред публика тази есен на автосалона във Франкфурт, а продажбите му в Европа започват веднага след това. В България автомобилът ще пристигне няколко месеца по-късно. При дебюта си той ще се предлага с три агрегата – 2,0-литров дизел с мощност 177 к.с., модерния 2,0-литров, 4-цилиндров дизелов агрегат с два последователни турбокомпресора за X1 XDrive2,3d, а най-мощният модел ще е X1 XDrive3,0i с мощност 265 к.с.
Източник: speed-press.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини