Почина кметът на смолянското село Бостина

На 20 януари 2020 година внезапно е починал кметът на смолянското село Бостина - Евтим Стойков. Евтим Стойков e роден през 1955-та г. и е избран за кмет на село Бостина през 2015-та година.

Преди това е в биографията си има и 8-годишен административен опит като кмет на населеното място в периода 1985-1992 година. В селото живеят около 130 човека и след промените в закона за местната власт не се избират кметове, а се назначава от кмета на общината. Така след проведените през октомври 2019-та година избори за кметове, Евтим Стойков е бил назначен като местен управник.

"Приемете най-искрени съболезнования и съпричастност по повод Вашата непрежалима загуба.
С голяма болка посрещнахме вестта за внезапната смърт на един забележителен човек, принципен и социално ангажиран, отговорен пред жителите на село Бостина.
С кончината на г-н Стойков загубихме енергичен и всеотдаен в отстояването на своите позиции кметски наместник, който живееше с проблемите на хората. Ще го помним с уважение и благодарност като стойностен човек и добър професионалист.", се казва в съболезнователния адрес на Община Смолян.

Колегите от околните населени места на Община Смолян са единни, че Стойков е бил много отговорен, честен, трудолюбив, достоен човек и управник и изказват искрени съболезнования на семейството му. Погребението му ще бъде на 22 януари от 13.00ч. в село Бостина.


СмолянБГвести изказва искрени съболезнования на близките!

СмолянБГвести

Източник: Smolyan.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини