Гонка и катастрофа при Кожухарци, баща преследва дъщеря си и приятеля й

За хулигански действия и причинено пътнотранспортно произшествие 38-годишен е задържан в РУ-Крумовград. Инцидентът станал около 19 часа вчера в землището на село Кожухарци. По първоначални данни с лек автомобил „Мерцедес“ мъжът организирал преследване на друг „Мерцедес, в който пътувала 17-годишната му дъщеря с 20-годишния си приятел. Застигнал ги в района на село Кожухарци и в резултат на нарушена дистанция блъснал движещия се пред него автомобил. Няма пострадали. Водачът, причинил катастрофата, напуснал мястото на произшествието. Бил е издирен от полицаи от РУ-Крумовград и задържан за срок до 24 часа. Тестът за алкохол е с отрицателен резултат. Пътното произшествие е обработено по административен ред с акт по ЗДвП. Проверката по случая е по чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс за хулиганство и се извършва от група „Охранителна полиция“ в РУ-Крумовград.

Бързо производство за управление на автомобил след употреба на наркотик е образувано в РУ-Кърджали. Малко преди 15 часа вчера на бул.“Христо Ботев“ в областния град бил спрян лек автомобил „БМВ“, управляван от 29-годишен. Тестът за наркотици на водача отчел положителен резултат за канабис. Издаден е талон за медицинско изследване и са взети проби за химически анализ. Шофьорът е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление, а разследването е по чл.343б, ал.3 от Наказателния кодекс.

 При движение с несъобразена скорост 53-годишен водач на „Форд“ загубил контрол над управлението и се блъснал в метален стълб на бул.“България“ в Кърджали вчера около 7 часа. Няма пострадали. Шофьорът напуснал мястото, без да уведоми контролните органи и бил издирен около 8,30 часа. Произшествието е обработено по административен ред с акт по ЗДвП.

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини