Четирите големи тенденции на пролет/лято 2020 (видео)

    Големите в модата си имат своите неповторими и характерни идеи и естетика, но когато моделите им покажат новите колекции, анализаторите започват да откриват общите за сезона елементи и настроения. Тенденциите се очертават и към тях започват да се стремят всички. Защото това е модата. Ето и четири тенденции, които показаха на дефилетата различни големи дизайнери за идващите пролет/лято 2020.

    Бермудите се завръщат, макар едва ли някой от днешното поколение, което би ги сложило, да помни последното им появяване на подиума. С право може да се питате с какви обувки са ги разходили по подиума моделите на Max Mara, Bottega Vineta или Tod's

    Винтидж деним. колкото по-малко еластични изглеждат дънките ви, толкова по-в крак сте с тази тенденция. Когато се появил в модата, денимът е бил 100% памук, доста груб и с характерни гънки. избелявал естествено докато го носели, а го носели години и години. И когато дрехата се износела, денимът, който все оюе ставал, се използвал за някаква друга дреха. Като елегантното манто на Givenchy от два вида деним или полата, която изглежда е направена от стари дънки. Висока талия, 7/8 дънки показват Chanel и Versace.

    Шорти. Да, може и с чорапогащник, ако са Chanel или Saint Laurent, по-важното в този случай са краката, не забравяйте, и походката.

    70-те. Минижупи, остри яки със столче, характерните едри принтове, или всичко, което изглежда хипи или диско куин, или и двете... вижте във видеото неповторимия шик на нашите баби за финал.

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини