Какво казва хороскопът за 2020 година

Овен

Няма да се наложи да преодолявате сериозни препятствия, по-скоро ще ги заобикаляте. Постарайте се да обмисляте решенията си задълбочено, а когато ги вземете те да са окончателни и да не се налага да ги променяте „в движение“. Пристъпвайте към реални действия след като сте изчистили всички съмнения. В професионален план изненади не се очакват. Ще можете да изпълнявате рутинните си задължения с равномерно темпо, да отделяте повече време за детайлите. Стремете се да довършвате започнатото и да се натоварвате според възможностите си. Обстановката ще е спокойна, а позициите ви – стабилни. Въздържайте се от големи и дългосрочни инвестиции. Изплащайте задълженията си своевременно. Финансовите ви проблеми (доколкото ги има) ще са резултат от занижения ви контрол върху вашите разходи и тези на близките ви. Действайте решително, но обмислено и търпеливо. Не чакайте бързи резултати от работата си и не унивайте, ако нещо не се получи от първия път. В края на годината ще има от какво да се гордеете.

Телец

Събитията ще ви принудят да промените някои свои навици. Ще ви е необходима повече информация, по-добра организация и по-устойчива стратегия, за да можете да разгърнете възможностите си. Реагирайте гъвкаво и с въображение. Приемете, че основна задача за вас е да повишите качеството на работата си и да не участвате в рискови инициативи. Търсете начин да придобиете нови знания, да подобрите уменията и да овладеете честолюбието си. Опитайте се още в началото на годината да изгладите съществуващите конфликти. Спокойната обстановка е един от факторите за успех. Разпределяйте бюджета си за кратки периоди от време. Така ще откриете потенциални възможности за намаляване на разходите. Най-вероятно няма да се наложи да правите непредвидени инвестиции. В края на годината ще разполагате с необходимите средства, за да си позволите мечтано пътешествие или друго вълнуващо развлечение с близките си. Ще разполагате с достатъчно възможности да разширите кръга си на общуване и не бива да ги изпускате. Възползвайте се от чуждия опит без да сте прекалено критични към чуждите грешки. Приемайте несполуките с усмивка, учете се от грешките си. В края на годината ще се убедите в собствения си напредък.

Близнаци

Ще се редуват по-спокойни с по-динамични периоди. Първите ще са подходящи за размишления и самовглъбяване, а вторите за подреждане на контактите, леки промени на динамичния стереотип и стабилизиране на позициите. Спазвайте правилата и не прекалявайте с претенциите. Обстановката на работното място ще е благоприятна, защото няма да е нужно да се натоварвате с всички задачи. Ще имате възможност да разпределите част от тях на други колеги, да работите с равномерно темпо, което означава да избегнете досадните грешки. Думата ви ще се чува, но не всички ваши предложения ще получат незабавно одобрение. Не настоявайте излишно, изчакайте търпеливо подходящия момент. Освен регулярните финансови постъпления ще получите и допълнителни, на които не сте се надявали. Създайте си резерви, които ще можете да използвате през втората половина на годината за стартиране на собствен бизнес или за творческа дейност, базирана на талантите ви. Стремете се към хармония в личните отношения. Старайте се да не провокирате конфликтни ситуации и да преборите собствения си мързел. Насочването на енергията ви в правилната посока е гаранция за успех.

Рак

Обстоятелствата ще ви помогнат да преодолеете рутината в личните отношения през тази година. Материалните, социалните и професионалните проблеми ще са минимални и няма да ви затруднят. Ще превъзмогнете задръжките към хора, които са ви близки и ще прекратите връзки, които натоварват психиката ви. Резултатите от текущата работа ще ви удовлетворят. Ще успеете да завършите проекти, които са стартирали преди няколко години, но по различни причини се е налагало да спирате изпълнението им. Печеливши ще са дори дейности, на които не залагате кой знае колко. Външната подкрепа и партньорството ще се изразяват предимно в това, че ще получавате нужната информация в точния момент, за да можете да разпределите ресурсите си правилно. Уреждането на някои финансови въпроси ще е свързано с юридическа намеса. Не си позволявайте излишни разходи, в края на годината приходите ви може да намалеят или очаквани постъпления да се забавят. Разпределяйте приходите си грамотно и без излишна разточителност за развлечения. Уменията ви ще получат висока оценка, което може да провокира прояви на високомерие от ваша страна. Ще си създадете врагове, ако го допуснете. Следвайте амбициите, но контролирайте емоциите си, за да не принудите близките си да ви поставят в изолация.

Лъв

Ще сте много по-работоспособни, целенасочени и ефективни. Хората от обичайното ви обкръжение трудно ще успяват да поддържат вашето темпо. Не им поставяйте твърде високи изисквания, за да не се лишите от подкрепата им. Подхождайте към чуждите пропуски с разбиране и внимание. Неусетно дори за самите вас ще изгладите конфликт, пламнал преди 1-2 години. Професионалният живот ще е динамичен. Нерядко ще имате усещането, че сте движеща сила на всичко, което се случва около вас и може би няма да е само усещане. Действайте методично и активно. Ще отстраните затрудненията от пътя си лесно, ако не ги омаловажавате. На моменти разходите ще превишават очакванията ви, което ще е повод за безпокойство. Интересен факт е, че причина за „финансовите дупки“ ще е стремежът ви да си угаждате без да си давате сметка за последствията. Не посягайте на спестяванията си. Търсете баланс между желанието да проявите щедрост и здравия разум. Само парите, похарчени за радост на близките ще подобрят социалния ви живот. Съчетайте инициативата с аналитичните си умения. Обмисляйте дългосрочните си решения задълбочено. Приемете затрудненията като начин за разкриване на възможностите ви. Инвестирайте време в самоусъвършенстване.

Дева

Всичко ще ви се получава по-лесно през тази година. По-лесно ще общувате, по-лесно ще намирате общ език с околните, по-лесно ще се справяте с обичайните задължения. Няма да залитате в крайности и ще намерите подходящ начин да изразите вътрешното си „аз“. Ако сте си поставили за задача да смените работното място, то със сигурност ще го направите. Новото ще е по-интересно и обстановката, в която се намирате ще ви радва. В началото на годината ще можете да участвате в професионални дискусии и краткосрочни форми на обучение. Усвоявайте информация и не натрапвайте мнението си, дори когато сте абсолютно убедени в него. Финансовото състояние ще е стабилно благодарение на прословутата ви предпазливост и пестеливост. Ще получите допълнителни приходи, с които ще можете да разплатите част от задълженията си. Съзнанието за независимост ще ви се отрази тонизиращо. Социалните ви контакти ще са интензивни и ще получите висока оценка за уменията си. Подхождайте рационално и не отказвайте участие в сложните проекти, за които получавате покана. Благодарение на тях ще стабилизирате постигнатите позиции и ще повишите жизнения си стандарт.

Везни

Стремежът ви към хармония ще бъде напълно удовлетворен. Ще можете едновременно да се усъвършенствате и да разгърнете максимално потенциала си. Анализирайте миналото, за да намерите правилния път към бъдещето. Увереността в собствените сили ще улесни контактите ви с околните и ще ви помогне да разширите влиянието си. Социалният и професионалният ви живот ще стават все по-активни. Постепенно ще добиете ясна представа за личните си позиции и възможности. Ще покажете умения, за които даже близките ви не са подозирали. Не прекалявайте с индивидуалните инициативи. Търсете съвет и съдействие за стартиране на новите проекти, към които е подходящо да се ориентирате през втората половина на годината. Заделяйте резерви от финансовите си постъпления, по малко, но редовно. През последните няколко месеца ще имате възможност да ги вложите в печеливша краткосрочна инвестиция. Следвайте принципите си и уреждайте финансовите въпроси самостоятелно. Въздържайте се от решения, провокирани от емоции. Отстоявайте интересите си без да навлизате в чужда територия. Не отхвърляйте предложената помощ, но и не разчитайте на съдействие, когато нямате предварителна уговорка. Търсете начин вие да влияете на околните, а не те на вас.

Скорпион

Тенденциите ще са противоречиви. Опитайте се още в началото на годината да систематизирате несвършената работа, както и причините за изоставането ѝ. За някои дейности ще са ви нужни повече време и усилия и е желателно да свикнете с тази мисъл. Приемете факта, че и вие (както всички хора) имате недостатъци и бъдете готови да говорите за тях открито, да възприемете препоръките и да се опитате да ги спазвате. Сложностите ще се появяват от собствената ви импулсивност. Обмисляйте задълбочено новите проекти по възможност без прекалени амбиции. Адаптирайте действията си към обстоятелствата и към колективните тенденции. Не щадете усилията си, резултатите ще ви покажат, че не сте ги вложили напразно. Не само парите, но и всяка собственост и материална придобивка ще е в центъра на вниманието ви през цялата година. Ще проявите учудваща пестеливост, но и невероятно добър инвеститорски нюх. В началото на годината може да успеете да уговорите някои доста изгодни финансови сделки, но през второто тримесечие ще се натъкнете на затруднения при уреждане на въпроси с имоти. Не бързайте да ги решавате, през есента условията ще са по-благоприятни. Ще се налага често да сменяте тактиката. На моменти да търсите самостоятелни решения, на моменти да „плувате по течението“. Уроците от миналото ще ви покажат посоките на бъдещето. Отървете се от песимизма, за да не пречите на собственото си развитие.

Стрелец

Няма препятствие, което би могло да устои на упоритостта и перфектната ви организация. Ще довършите нещата, които се е налагало да отложите по някакви причини, ще реализирате някои полезни промени на динамичния си стереотип, които ще се окажат фундамент за по-нататъшното ви развитие. Следвайте вдъхновението си и бъдете готови да приемете последствията. Изпълнявайки професионалните си задължения ще се справяте много по-лесно с различни формалности, технически и юридически условия. Отношенията с останалите членове на колектива ще са далеч по-спокойни през тази година. Обръщайте внимание на чуждото мнение и препоръки, защото улисани в работа може и да пропуснете някои важни детайли. Крайните резултати са пряко свързани с правилното разпределение на времето и силите ви. Контролирайте желанието си да харчите „нашироко“. Разпределете разходите си така, че да не се чудите как „да свържете двата края“, ако случайно постъпленията ви закъснеят. Не пропускайте възможността за създаване на запаси и се въздържайте от жестове на щедрост спрямо хора, които не са доказали, че го заслужават. Прегледайте резултатите от работата си през последните три години. Част от тях ще се нуждаят от актуализация, която не бива да отлагате. Ще разполагате с достатъчно свобода на избор дали да се придържате към схемите от миналото или да следвате изискванията на настоящето. Интуицията ще ви помогне да намерите правилния отговор.

Козирог

Ще е полезно, ако в началото на годината действате самостоятелно и наблюдавате внимателно поведението на околните. Бързо ще разберете с кои от тях трябва да прекратите взаимоотношенията си и кои заслужават доверието ви. В същото време не изоставяйте близките и членовете на семейството. Те почти непрекъснато ще имат нужда от одобрението ви. Професионалните задължения ще излязат на преден план и на моменти интересите ви ще се пресичат с нечии чужди. Търсете компромисни решения, не е желателно да си създавате врагове. Не реагирайте на предложения, свързани с нарушаване на дисциплината или заобикаляне на правилата. Вместо да се забавлявате ще сте в напрежение дали и кога отклонението ще бъде разкрито. Стартирайте нови проекти, само когато имате вдъхновение за тях. Успешни ще са дейностите, свързани с недвижимост и инвестиции. Въздържайте се от вложения с краткосрочен характер. Няма да получите очакваната възвръщаемост, бюджетът ви ще се наруши и ще предизвика безпокойство. Не жертвайте личния живот заради работата и обратно. Съобразявайте се с мнението на семейството си при покупка на имоти. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще ви помогнат да развиете индивидуалността си. Едновременно с това се старайте да съхраните личните отношения, на които сте сигурни, че можете да разчитате. Ще намерите начин да прекратите стари конфликти, от които изпитвате чувство за вина и да прекратите нови връзки, в които не намирате никакъв смисъл.

Водолей

Ще сте много по-емоционални, отколкото аналитични и независимо от това ще успеете да избегнете куп неприятности благодарение на въображението си. Отзивчивостта и радушното ви отношение ще се отразят положително на социалния ви живот. Ще намерите нови последователи, а сътрудничеството ви с някои от тях ще продължи дълго. През пролетта и есента рутинната работа ще е монотонна и лишена от всякакво разнообразие. За сметка на това интригите ще се вихрят с пълна сила. Дистанцирайте се, наблюдавайте и се ориентирайте в обстановката. Бързо ще разберете на кого можете да имате доверие и от кого трябва старателно да се пазите. Не позволявайте на никого да навлиза в личната ви територия. В началото на годината темата за парите няма да ви е най-важна, но сериозен непредвиден разход ще ви накара да се замислите в началото на лятото. Тогава приходите ви ще са по-нестабилни и по-малко от очакваните. Приемете фактите такива, каквито са с ясното съзнание, че ситуацията е временна. Ако се наложи да посегнете на резервите, то правете го само в крайна необходимост и за доказано важни цели. Намалете физическите усилия за сметка на интелектуалните. Ограничете психическите натоварвания. Търсете смисъла на обикновените неща и пред вас ще се открият поредица нови възможности. Не се лишавайте от почивка, това е времето, в което ви хрумват нови идеи и имате възможност да обмислите начина на реализацията им.

Риби

Още в началото на годината ще промените някои елементи на динамичния си стереотип като по този начин ще си осигурите нови възможности за развитие. Ще разнообразите ежедневието, ще подобрите социалния си статус и ще съкратите пътя до целите, които сте си поставили. Ориентирайте се към организационна, а не към ръководна дейност. Резултатите, които постигате ще имат социален ефект, който напълно ще ви удовлетвори. Ако работата ви е екипна често ще се налага да се отказвате от своите интереси за сметка на колективните, но пък тази жертва ще получи висока оценка от страна на колегите. Финансовото ви положение ще е пряко и неразривно свързано с резултатите от ежедневната ви работа. Не разчитайте на случайности. Най-високи приходи ще получите в разгара на лятото. Ако имате намерение да уреждате сделки с недвижими имоти е подходящо да го направите точно тогава. Не е изключено да промените местоживеенето си. През втората половина от годината ще имате възможност да повишите приходите, ако не огласявате идеите си, а започнете реализацията им самостоятелно. Не търсете помощ, тя сама ще ви „намери“ в точния момент. Освободете се от ненадеждните хора в обкръжението си, за да не ви „поставят прът в колелата“. Използвайте максимално творческите си способности, те не са за пренебрегване. Борете се за онова, което по право е ваше и не позволявайте на емоциите да пречат на напредъка ви.

Източник: Tialoto

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини