Samsung Galaxy S11 задминава с мръсна газ iPhone 11 Pro

Когато стартира през 2020 г., Samsung Galaxy S11 ще бъде с 25% по-бърз от своя предшественик Samsung Galaxy S10. Поне това ще се случи, ако той се възползва от производителността на най-новия чип Qualcomm Snapdragon 865.

Като се има предвид, че Samsung Galaxy S10 ползва модела от текущото поколение Snapdragon 855, това изглежда много вероятно. 865 е настроен да захранва следващото поколение телефони с Android и е пълен с различни малки трикове.

Qualcomm твърди, че новият чипсет е приблизително с 25% по-бърз от миналогодишния модел, който вече е много бърз. Предимството на по-бързия и по-мощен чип е, че по-сложните задачи като обработка на кадър с усъвършенстван нощен режим ще отнемат само малка част от времето, което е нужно в момента. Твърди се, че той обработва 2 гигапиксела в секунда, зареждайки изображения и видео със светкавична скорост. Разбира се, той също е проектиран с идея за 5G връзка и е настроен да бъде дори по-бърз от iPhone 11 Pro.

Това би могло да се съчетае изключително добре с флагман като Samsung Galaxy S11, за който се съобщава, че е снабден с 108 MP камера и 5G възможности като стандарт. Моментално изобразяване на хипер подробни изображения и качването им във вашата мрежа на социални медии по избор за частица от секундата звучи вълнуващо.

Продуктът от Qualcomm, най-големият производител на чипове в света, е настроен да пробие в най-добрите флагмански телефони, но компанията също така дебютира и новите Snapdragon 765 и 765G, за които се твърди, че са създадени специално за гейм телефони. T3 твърди, че чипът "дава възможност за многокамерни възможности, които улавят над милиард цветови нюанса, плюс разширено с AI развлечение, което потапя потребителите в действието".

Qualcomm предвижда тези чипове да бъдат в телефоните още през "първото тримесечие на 2020 г.", което по случайност се връзва добре с предполагаемата дата на излизане на Samsung Galaxy S11. Може ли S11 да е първият телефон, който ползва чипсет от ново поколение?

Източник: hicomm.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини