"Вечер на спортиста" в Харманли

    За поредна година в края на изтичащата 2019 година се състоя ежегодната „Вечер на спортиста“ в Харманли, съобщиха от местната администрация. Събитието се превърна в един своеобразен празник и жест на благодарност от страна на организаторите в лицето на Община Харманли за многобройните успехи на спортистите от града. Заместник-кметът Валентина Димулска поздрави всички 15 спортни клуба за положения труд и достигнати високи резултати през годината, пожела им още здраве, хъс и мотивация за нови отличия през новата 2020 г.

    Най-голямата оценка за труда на всички треньори и спортисти бе богатият на трофеи - „Кът на успеха“. През цялата вечер той бе едно от най-посещаваните места в Културния център. Спортистите отново съпреживяваха и въодушевено разказваха за емоциите от състезанията през годината.

    В духа на предстоящите празници Община Харманли бе подготвила няколко изненади за гостите на събитието. Зумба клуба към НЧ "Харманли 2001" с художествен ръководил Наталия Василева и певецът Борислав Борисов поздравиха с музикални и танцови изпълнения присъстващите. Настроението приповдигна и талисманът на спортните клубове – Готиният вълк, който внесе огромната празнична торта и даде началото на коледна томбола с много подаръци. Всички клубове имаха възможност да си направят весели снимки пред стената на желанията, която гласеше „Коледа е в сърцата ни! Пожелай си нещо…“

    Haskovo.net 

    Източник: Haskovo.NET

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Hh
      hhhh
      0 0
      12:14, 13 дек 2019
      какви успехи какви пет лева.пълни глупости .то спорт в държавата няма те в хармали награждавали.пълен смях.
    Последни новини