Конкурсът "Мис и Мистър Замръзнала прическа" започна

Този конкурс няма равен. Той се провежда в „Топли басейни Тахини“ през зимата, която тук е доста смразяваща и това е необходимо условие за „Мис и Мистър Замръзнала прическа“. Курортът е известен със горещите води с температура до 48 градуса Целзий. 

Басейните могат да се използват целогодишно, но за да се включите в конкурса, температурата навън трябва да е поне 20 градуса под нулата или по-ниска. Всеки участник трябва да потопи главата си в горещата вода и след като я извади да оформи най-добрата прическа, на която е способен, да се снима и публикува в социалните мрежи. тази година всичките тези условия вече са налице и снимките на първите участници се появиха в Instagram, след като в Юкон термометрите паднаха до -22 градуса. Победителите се избират през март от екипа на комплекса. 

Категориите са четири - „Най-добра мъжка прическа“, „Най-добра женска прическа“, „Най-креативна прическа“ и „Най-добра група“. Победителите печелят чек за 750 долара и ваучер за 30 процедури в басейните на комплекса.

Идеята за конкурса е на собственика на „Топли басейни Тахини“. Курортът предлага множество интересни зимни спортове, а след като се уморят от тях, хората релаксират в горещата вода. Никой обаче не потапял главата си в басейните. Затова собственикът решил да предизвика няколко от посетителите да направят най-добрата замръзнала прическа. И така се ражда един от най-странните конкурси в историята. Конкурсът „Замръзнала прическа“ се превръща в годишно събитие, което привлича туристите в Юкон от 2011 година насам. 

Това тук е най-добрата женска прическа от миналата година, след нея някои от другите участници в конкурса.

View this post on Instagram

【頭髮結冰了】冷凍頭髮大賽 你準備好未? - 一年一度的「冷凍頭髮大賽」在加拿大白馬市舉行,參賽者展示頭上的冰凍髮型。在零下十幾度的寒冬中,旅客跳進溫度在36-42攝氏度左右的溫泉內,利用溫泉與空氣之間的溫差將頭髮冰凍成各種奇形怪狀的造型,確實搞笑非常! - 活動經理Andrew Umbrich解釋說:「比賽的目的是鼓勵人們盡可能創造出最有創意的冷凍髮型。你泡在溫泉裡,讓蒸汽積聚在你的頭上,而冷空氣會使你的頭髮結冰。頭髮冷凍成型後,你就可以拍照了。我們在比賽中收集了人們拍攝的所有照片,並在三月份決出前三名。」出勝者可以得到750加元和溫泉會籍。 - 今年的大賽從昨天開始接受大家電郵了,截止日期為2019年3月4日。 - #hk01 #加拿大溫泉 #你壞了說大概夜了讓你秀髮亂了 #髮型設計 #趣怪 #有型 #笑一笑 #HairFreezingContest #TakhiniHotPools #hotwater #hotsprings #likes4likes #funnyphoto #instagood #canada #hkig #laughdieme #lol 攝影:VCG

A post shared by 香港01 (@hk01_hk) on

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини