Акцентите по FOX през декември

От местопрестъплението: Маями, Сезон 4
От 3 декември, понеделник – петък @ 20:00 ч.
Премиера за канала

В този небезизвестен криминален сериал носителят на „Златен глобус“ Дейвид Карузо влиза в ролята на главен следовател, чиято роля е да разследва най-заплетените престъпления в тропическия рай на Флорида заедно със своя безупречен екип от криминалисти. Когато ситуацията става напечена и куршумите свистят наоколо, лейтенант Хорейшио Кейн винаги успява да запази самообладание и да овладее ситуацията.

В ролите:
Дейвид Карузо като Хорейшио Кейн
Емили Проктър като Калей Дюкейн

Адам Родригез като Ерик Делко
Джоната Того като Раян Улф
Рекс Лин като детектив Франк Трип
Ейва Лару като Наталия Боа Виста

Волният Уили
На 24 декември, вторник @ 21:00 ч.

Това е една история за 12-годишно улично хлапе и 3-тонна косатка. Магическо приятелство, за което дори не са си мечтали и, разбира се, едно незабравимо приключение.

 

Съдът наказва 12-годишния Джеси да чисти западналия Северозападен парк, където той се сприятелява с Уили – известната и самоволна косатка в парка. Когато двамата аутсайдери се сближават, Уили започва да откликва на командите на Джеси, правейки впечатляващи скокове, завъртания и гмуркания. Скоро Джеси научава, че собствениците на парка планират да убият Уили.

Сега Джеси и неговия приятел трябва да се научат да се доверяват един на друг, за да осъществят почти невъзможното – да освободят Уили.

В ролите:

Джейсън Джеймс като Джеймс Рихтър – Джеси
Лори Пити като Рей Линли
Джейн Аткинсън като Ани Грийнууд

Волният Уили 2: Приключение по пътя към дома
На 25 декември, сряда @ 21:00 ч
Премиера за канала

В продължението на този хитов филм са изминали две години, след като тогава 12-годишния Джеси спасява великолепната косатка, наречена Уили. Сега двамата се събират отново, а Уили отново е застрашен, този път от нефтен разлив.

В ролите:

Джейсън Джеймс Рихтър като Джеси
Аугъст Шеленберг като Рандолф Джонсън
Джейн Аткинсън като Ани Грийнууд

Новогодишна нощ
31 декември, вторник @ 21:00 ч.
Премиера за канала

След успеха на романтичната комедия „Денят на влюбените“, режисьорът Гари Маршал и сценаристът Катрин Фюгейт откриват „втория най-романтичен ден в годината“, за да разкажат серия свързани помежду си истории.

Действието се развива в Ню Йорк в новогодишната нощ, а историите на различни обвързани и необвързани нюйоркчани са разказани под формата на интервюта. Това е един филм за любов, надежда, прошка и втори шанс, а сред звездния актьорски състав са Джесика Бийл, Робърт Де Ниро, Зак Ефрън, Катрин Хейгъл, Аштън Къчър, Сара Джесика Паркър и много други.

В ролите:

Хали Бери като сестра Ейми
Джесика Бийл като Тес
Джон Бон Джоуви като Дженсен
Робърт Де Ниро като Стан
Сара Джесика Паркър като Ким
Мишел Пфайфър като Ингрид

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини