Алековци с награди за рисунка

Изображение 1 от 5

    С резолюция на Асамблеята на ООН от 2005 година всяка трета неделя от месец ноември е обявена за „Световен ден на възпоменание на жертвите на пътно-транспортни произшествия“. Tази година датата бе 17 ноември.

    Всяка година по този повод общina Симеоновград организира Национален конкурс за детска рисунка на тема „Не на войната по пътищата“. Алековци взеха активно участие в конкурса, в знак на съпричастност с посланието му. Трима бяха отличени с поощрителни награди: Владимир Димитров – 3 б клас, Максим Николов - 3а клас и Лидия Драгиева – 2в клас. Награждаването бе на 17 ноември.

    Алековци показаха и уменията си да рисуват с компютърни програми. Трето място в Четиринадесети национален конкурс за компютърна рисунка „Морето, морето, морето…“ гр. Варна 2019 завоюва Петя Иванова Иванова от 6г клас, с ръководител г-жа Борисова. Конкурсът е включен в националния календар за изяви по интереси на децата и учениците за 2019/2020 г.

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      Пе
      Петрова
      0 0
      20:43, 18 ное 2019
      Когато получавате информация, може ли да следите снимките. В момента се преплитат снимки от наградените деца в Симеоновград, рисунките на Петя Иванова от конкурса "Морето,морето,морето" и от участието на Алековци в Международната конференция "Умната градина. Уроци от природата за всички", която се проведе на 15.11. в Детски научен център "Музейко" гр.София, аз конференцията не е спомената нито дума.
    Последни новини