Илкнур Кязим:С момчилградчани имаме обща мечта – да превърнем Общината ни в по-добро място за живеене

Кандидатът на ДПС за кмет на Община Момчилград Илкнур Кязим гласува точно в 10.55 часа в читалище „Единство“ в село Груево. Тя гласува заедно със съпруга си и двете им деца, като пусна общо три хартиени бюлетини в избирателната секция – за кмет на община, за общински съветници и за кмет на кметство. Редом до нея застанаха народният представител Ерол Мехмед, председателят на Общинския съвет на Момчилград Юмер Юсеин и кандидата за кмет на село Груево Ахмед Ибрахим.
„Гласувах за заедността и разбирателството на хората в Момчилград, с които имаме обща мечта – да превърнем Общината ни в по-добро място за живеене“, заяви кандидатът на ДПС, след като упражни правото си на вот. Тя допълни, че е гласувала за оставането на младите хора в родните им места, които са един от приоритетите на екипа й. „Със сигурност мога да твърдя, че Момчилград няма да позволи да бъде отнет младия й потенциал“, обеща Кязим.
Тя заяви, че разчита на силен екип от активни и свободомислещи хора, които ще работят Момчилград да стане още по-добро място за живеене. „Всеки един от нашите кандидати обича Момчилград и съм убедена, че ще бъдат много активни във вземането на решения, които да бъдат от полза на всички жители“, завърши кандидат-кметът на ДПС.
Мехмед Мехмед

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини